Smrt rozdělila dvojčata jen na šest dní. Výstřední televizní hvězdy podlehly koronaviru

Králové plastik, výstřední televizní hvězdy a jednovaječná dvojčata Grégoire a Igor Bogdanoffovi podlehli covidu. Oba museli být kvůli nemoci hospitalizovaní. Jejich úmrtí dělí jen několik dní. Ani jeden z nich zřejmě nebyl proti nemoci očkován. Bylo jim 72 let.

Francouzská hvězdná dvojčata se proslavila v 80. letech v televizním sci-fi seriálu. Bratři byli nerozluční, a to až do samotného konce, kdy se oba nakazili nemocí COVID-19.

Oba skončili 15. prosince v nemocnici na jednotce intenzivní péče, a to kvůli komplikacím v souvislosti s onemocněním COVID-19. Podle webu Daily Mail se má za to, že ani jedno z dvojčat nebylo proti koronaviru naočkované.

Bratrům bylo 72 let a byli známí svým extravagantním oblékáním, výstřední povahou, vyprávěním příběhů, plastickými operacemi a také televizním moderováním. Společně ale také podlehli koronaviru. Nejprve zemřel koncem roku Grégoire Grichka Bogdanoff, v pondělí pak i jeho bratr Igor.

Dvojčata se narodila v roce 1949 v Gers a v 80. letech se proslavila ve francouzské televizi, k čemuž jim pomohl jejich chlapecký vzhled, uvedl deník Le Figaro. Jejich účinkování ve sci-fi pořadu Temps X z roku 1979 bylo velmi populární a vysílalo se osm let.

Kvůli neutuchající zálibě v plastických operacích, která začala v 90. letech, se ale tváře obou bratrů proměnily k nepoznání. Z řad fanoušků za to sklidili nejeden posměch a kritiku.

Tagy: