Elton John oznámil smutnou zprávu: Na jedno oko téměř přestal vidět, jak to má s léčbou?

V kategorii majetku ve výši 400-500 milionů dolarů momentálně úřaduje pouze Sir Elton John. Celkově to stačí na čtvrtou pozici.

Elton John špatně vidí

Britský zpěvák a skladatel Elton John oznámil, že po vážném zánětu, který prodělal v létě, špatně vidí na jedno oko, informuje zpravodajský web BBC. Sedmasedmdesátiletá popová legenda se podle svých slov z infekce zotavuje, rekonvalescence je však velmi pomalá.

„V létě jsem se potýkal s těžkým zánětem oka, který bohužel způsobil, že na jedno oko vidím jen omezeně,“ napsal zpěvák na Instagramu. „Zotavuji se, ale je to nesmírně pomalý proces a nějakou dobu potrvá,“ dodal s tím, že bude trvat, než se mu zrak plně obnoví. Zároveň poděkoval za péči lékařům a rodině.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nohavica jezdí po koncertech tak, aby se na něj lidé těšili. Jak to má s hraním v Ostravě?

Po zpěvákově oznámení následovala záplava přání k uzdravení, mimo jiné od celebrit. „Milujeme tě,“ napsala zpěvačka Chappell Roan. Brzké uzdravení zpěvákovi popřála také módní návrhářka Donatella Versaceová.

John přestal koncertovat loni s koncem svého několikaletého turné s názvem Farewell Yellow Brick Road. Závěrečné turné, které začalo v roce 2018, bylo několikrát přerušeno mimo jiné kvůli pandemii covidu-19 a zranění kyčle po hudebníkově pádu v roce 2021. Celkem John odehrál přes 300 koncertů v USA, Evropě a Austrálii. V České republice zpěvák odehrál svůj poslední koncert v květnu 2019 ve vyprodané O2 aréně.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Návrat legendárních Oasis? Racionální rozhodnutí motivované penězi, míní hudební producent

Tagy: