Sláva u Richarda Müllera. Zpěvák se oženil s dlouholetou partnerkou, svatbě se dlouho bránil

Slovenský zpěvák Richard Müller překvapil své fanoušky velkou životní změnou. Po sedmnácti letech vztahu se oženil s dlouholetou partnerkou, českou manažerkou Vandou Wolfovou. V minulosti přitom třiašedesátiletý umělec tvrdil, že se už nikdy nepostaví před oltář. Svatba proběhla v romantickém prostředí u Znojma, informoval o tom časopis PLUS 7 DNÍ.

Na svatbu zpěváka Richarda Müllera a manažerky Vandy Wolfové dorazilo kolem sta hostů, včetně jejich dvanáctiletého syna Markuse a Müllerových dětí z prvního manželství, Emmy a Filipa. Pár se rozhodl vzít se na jihu Moravy u Znojma, kde před několika dny proběhl obřad i následná hostina, uvedl časopis PLUS 7 DNÍ. Přesný termín médium nezveřejnilo.

ČTĚTE TAKÉ: Bolestivá ztráta Jana Čenského. Oblíbenému herci zemřel milovaný tatínek Miloš

„Přeji jim všechno nejlepší. Mají dítě Markuse, žijí spolu roky, je k přirozenému vyústění vztahu a potvrzení toho, že se mají rádi a že jim to spolu funguje. Je to jejich společný život, my jsme si ten svůj už odžili. Máme spolu dvě děti a to je celé,“ pronesla bývalá Müllerova manželka Soňa v rozhovoru  pro Nový Čas . Zdůraznila, že jsou s hudebním 24 let od sebe a každý má svůj vlastní život.

Rozvedli se v roce 2000 po 15 letech manželství. Podle Nového Času údajně poté, co se umělec během koncertu ve Zlíně svlékl donaha, pokřikoval po fanoušcích a poptával pervitin.

Müller po rozvodu se Soňou dlouho odmítal znovu vstoupit do manželství – prohlašoval, že nechce dožít dalšího rozpadu rodiny, poznamenal web Topky.sk. Nakonec změnil názor a před svou stále partnerkou poklekl. „Bylo to krásné. Žádost o ruku jsem rozhodně neočekávala, po dvaceti letech to bylo velké překvapení," prozradila Novému Času Wolfová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: David věnoval své ženě k výročí dojemnou píseň. Kdysi jsme pěkně rozlítili rodiče, vzpomínala

Tagy: