Způsobila hromadný pád cyklistů a zmizela. Úmyslné obecné ohrožení, obvinila ji policie

V sobotu odpoledne nepozorná divačka závodu Tour de France zavinila hromadný pád šesti desítek závodníků. Do vystrčené kartonové cedule narazil německy cyklista Tony Martin a svým pádem zhatil závod svým soupeřům. Po tragické nehodě fanynka zmizela a nedaří se ji najít. Francouzská policie ji však obvinila z úmyslného obecného ohrožení.

Do cíle cyklistům v první etapě Tour de France zbývalo 45 kilometrů, pro mnohé se však konec závodu stal nedostižným. Kvůli nepozorné ženě, která by podle textu na ceduli mohla být Němkou, spadlo zhruba šest desítek závodníků.

Kvůli neomalenosti divačky do kartonové cedule, na níž byl vzkaz pro televizní kamery, narazil ve vysoké rychlosti německý závodník Tony Martin. Nechtěně tak způsobil hromadný pád svých kolegů. Někteří z nich kvůli zraněním museli závod ukončit již v první den.

Francouzská policie však nenechala situaci ladem. Ženu, jež za neštěstím stojí, obvinila z úmyslného obecného ohrožení. Po ženě se po hrozivém pádu slehla zem, od nehody se vzdálila a není k nalezení.

Tagy: