Ztracený si užívá času s rodinou. Syn není zrovna studijní typ, má to po mně, prozradil

Marek Ztracený slaví  38. narozeniny.

Rozhovor s Markem Ztraceným

Zpěvák Marek Ztracený aktuálně nekoncertuje, vzal si totiž dovolenou po umělecky opravdu vydařeném roce. Kromě toho si však také odskočil do Show Jana Krause. Právě před rozhovorem s ním redakci ShowTime prozradil, že čas klidu si náležitě užívá. Kromě péče o dům zvládá vymýšlet program pro svého syna.

„Mimořádně pohodlná. Když jsem zařizoval svůj nový barák, měl jsem se zeptat, kde ji koupil,“ vtipkoval zpěvák na účet sedačky v Show Jana Krause. Před čtyřmi lety na ni Marek Ztracený usedl poprvé, ale to ještě nedržel v ruce trumfy v podobě dvou Zlatých slavíků, které získal loni.

A změnilo se díky tomu v jeho životě něco? „Mám je (sošky, pozn. red.) vystavené pod televizí, tak mi na ně pořád sjíždí oči, asi patnáctkrát do hodiny. Mám z toho furt stejnou radost, ale jinak se nezměnilo nic. Máme volno dva nebo tři měsíce, vlastně nucený, ale i chtěný. Těším se na to, až zase budu ten správnej Ztracenej,“ sdělil.

Syn není žádný milovník školy

A volný čas si zkracuje i úklidem. „Házím doma sníh, skládám dřevo a dělám animační program malýmu. Teď jsem Slavík na dovolený,“ vtipkoval Ztracený. Právě jeho syn Marek ho drží při zemi, když se ho sláva občas snaží vynést vzhůru.

„Můj syn mi nedovolí lítat někde v oblacích a moje partnerka už vůbec ne. Je to skvělý, jak je to vyvážené. Já lítám v oblacích, což musí asi každý, kdo skládá, umělec, herec… Ale je dobře, když mě doma za ty nohy trošku zatáhnou,“ svěřil se.

Rodina mu dělá zkrátka radost. „Syn je opravdu šikovnej kluk, není to žádný vášnivý milovník školy, ale umí zase dost jiných věcí, jsem rád, že se to takhle kompenzuje. Chce si se mnou zahrát, já ho pořád něčím motivuju, tak se snaží,“ dodal Ztracený s tím, že „zápal“ ke škole jeho syn možná zdědil právě po něm.

Tagy: