Zvítězí česká klasika, nebo vegetariánská strava? Sledujte nové díly pořadu Prostřeno!

Prostřeno!

Máme tu další premiérové díly pořadu Prostřeno! Tento týden do boje nastoupili 11násobná babička, optimistická prababička, muž, který ztratil snubní prstýnek, 17letá vegetariánka a muž milující knedlo vepřo zelo. Kdo nakonec zvítězí? Sledujte každý všední den od pondělí 31. ledna v 17:50 na FTV Prima.

U ploten různých tvarů i velikostí se tento týden představí ti, co chtějí v Praze a Středočeském kraji ukázat, že mají na vítězství. Sestava bude genderově poměrně vyrovnaná, jen s lehkou přesilou žen.

Jako první se v pondělí představila šestinásobná matka a 11násobná babička Zdeňka. Ta vyrůstala v dětském domově, a proto si přála mít velkou rodinu. „Živím se jako pečovatelka a do soutěže jsem se přihlásila kvůli sázce s kamarádkou,“ přiznala Zdeňka v pořadu Prostřeno. Svým hostům uvařila romskou fazolačku a kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem. Jako dezert připravila palačinky s horkými malinami.

V úterý se představí paní Vlasta, která je v 64letech prababičkou a pracující důchodkyní. Říká o sobě, že je věčnou optimistkou.

Středa bude patřit podnikateli Michalovi, který bydlí v malém domku s velkou rodinou. Za výhru by si prý pořídil nový snubní prsten, který nedávno ztratil. Sedmnáctiletá Tereza bude hostit ve čtvrtek. Její jídelníček se skládá především z vegetariánské stravy a hosté tak možná ochutnají něco zcela nového.

To naopak obchodní zástupce Michal odmítá veganská jídla, nikdy by nesnědl pohanku a nejraději má knedlo vepřo zelo. Tak uvidíme co si pro ostatní poslední soutěžní den přichystá. Sledujte každý všední den od pondělí 31. ledna v 17:50 na FTV Prima.

Tagy: