Bílá koncertuje i se zlomeným ramenem. Od lumpů už mám díky partnerovi klid, řekla

Lucie Bílá je konečně zdravá

Bude to už měsíc, co Lucie Bílá přišla na náledí k úrazu a zlomila si rameno. Redakce ShowTime ji nyní zastihla na recitálu v jejím divadle. Nic ze své práce totiž navzdory zranění neruší. Jak se zpěvačka cítí?

„Samozřejmě děkuju a vážím si toho, že vás zajímá moje zdraví. Ale nic, co má řešení, není problém, takže pan doktor mi řekl, že to mám hezky zlomený a hojím se jako kočka, ale tři týdny se musím hlídat, ta kostička potřebuje čas,“ prozradila Bílá.

Život zlomené ruce už přizpůsobila, s jednou činností má ale stále problém. „Sama se neučešu, to je peklo. Když chci přes den doma vypadat dobře, tak má Ráďa honičku,“ přiznala. Oblečení na recitál Lucie vyřešila nepřehlédnutelným zářivým přehozem a divák téměř přehlédne bolavé rameno. „Je to jedna z nejkrásnějších věcí mého šatníku a chtěla jsem ji využít na něco jiného, ale nakonec mě zachránil,“ sdělila Bílá.

Pusa pro přítele nemůže chybět

Do kostýmu Sestry v akci se ale prý naštěstí vejde. „Teď už to jde úplně samo. Začátky byly krušný, ale teď to jde jako Baťovi cvičky. Lucinka je nezmar,“ popsal její pracovní zapálení partner Radek Filipi. Na svých koncertech Bílá zpívá i písničku, která pojednává právě o něm. „Kdyby to nebylo, tak jsem z toho nervózní. Vždy čekám na tu písničku, Lucinka koukne, a to zahřeje u srdíčka,“ dodal Filipi.

„Každý to ví, že pusu posílám někomu do zákulisí, což je docela dobře, hlavně kvůli lumpům, protože jsem s nimi měla starosti. Zvlášť jeden po devíti letech dokonce dostal ústavní léčení, ale teď mám pár let klid,“ řekla zpěvačka s tím, že díky svému partnerovi se cítí pod ochranou.

Tagy: