Až se probudíte, budete v Thajsku: Čedok spustil přímé lety z Ostravy do exotiky

Žijeme v krásné době, přání se nám mohou plnit bez nadsázky přes noc. Jen si to představte, večer usínáte s myšlenkou na prosluněné pláže, jež lemují vysoké palmy — a druhý den tam skutečně jste! Například na thajském ostrově Phuket nebo na Mauriciu se nově mohou ocitnout cestující z letiště v Ostravě. Vůbec poprvé v historii je tam přímými lety vezme cestovní kancelář Čedok. A stejnou šanci dostanou také pasažéři v Brně.

Žádné přestupy ani hodiny strávené na letištích, na nichž jste vůbec nechtěli být. Jednoduše rychlá cesta na vysněnou dovolenou. A to už příští zimní sezónu.

„Otevřeme nejen další kapitolu Čedoku, ale i ostravského a brněnského letiště. Poprvé v historii budou mít turisté možnost letět ze svého regionu do dvou exotických destinací – na thajský Phuket a na Mauricius. Pokračujeme tak v naší vizi, kdy chceme být klientům blíže a umožnit jim cestovat pohodlně a objevovat svět,“ řekl generální ředitel Čedoku Stanislav Zeman.

Stojí za zmínku, že přímý let do Thajska si cestující z brněnských Tuřan vyzkoušeli už loni. Dálkový let na Mauricius tak bude historicky druhým v řadě.

ČTĚTE TAKÉ: Země čaje, tuk-tuků a slonů. Leťte od prosince na Srí Lanku přímo z Prahy

Na svém záměru dostat své klienty co nejrychleji a přitom pohodlně do vytoužených destinací Čedok spolupracuje s leteckou společností Neos. „Charterové lety do jihovýchodní Asie a na ostrov v Indickém oceánu zajistí moderní Boeing 787-9 Dreamliner v tyrkysových barvách italského dopravce, který nabízí na svých palubách sedadla ve třech třídách, zábavní portál i Wi-Fi připojení. Odlety na Mauricius jsou naplánované na středu, na Phuket potom ve čtvrtek,“ doplňuje mluvčí cestovní kanceláře, Kateřina Pavlíková. „Zájezdy na zimu 2024/2025 jsou již postupně v prodeji.“

A proč právě Thajsko? „Thajsko se u nás dlouhodobě řadí k vůbec nejoblíbenějším exotickým destinacím. Po úspěšné sezoně v Brně proto nabídneme v zimě přímé lety na Phuket nově z obou letišť. Navíc přidáváme nové spojení na populární ostrov Mauricius v Indickém oceánu, které bude s krátkým mezipřistáním,“ objasňuje Stanislav Zeman.

Tagy: