Bláznivá proměna. Jak by slavní hráči v čele s Haalandem a Ronaldem vypadali jako ženy?

Internetový prostor nabízí nekonečné možnosti. Díky různým aplikacím mohou dnešní dvacátníci zjistit, jak budou vypadat v 70 letech. Případně muži mají možnost vizualizace představ, jak by jim to slušelo, kdyby se narodili jako ženy. A naopak. Kreativci proto prohnali softwarem tváře slavných fotbalistů. Jak by tedy teoreticky vypadala „Cristiana Ronaldová“?

Portugalská megastar Cristiano Ronaldo je idolem mnoha dívek. Například v roce 2012 ho magazín People vybral za nejvíce „sexy“ sportovce světa. Jestli by byla ženská verze pětinásobného vítěze Zlatého míče stejně atraktivní, se pokusili zjistit vtipálci na internetu. Využili aplikaci, která z mužů na fotografii udělá ženy.

A nezaměřili se pouze na útočníka Manchesteru United. Vpravo vedle ní se v koláži v upravené podobě nachází často kritizovaný spoluhráč Harry Maguire. Následuje ženská varianta aktuálního fenoména anglické Premier League Erlinga Haalanda – v dresu Manchesteru City zvládl v prvních osmi kolech nastřílet už tři hattricky. Horní řadu uzavírá opora Tottenhamu Hotspur Son Heung-min.

Aby střeleného obsahu nebylo málo, tvůrci z internetu se zaměřili na ještě jedno kvarteto, když už se fotbalistům občas kvůli časté simulaci přezdívá „slečinky“. Ženské rysy a delší vlasy přidělali letní posile Chelsea Raheemu Sterlingovi, stále čerstvé akvizici Liverpoolu Darwinu Núñezovi, rovněž jeho týmovému parťákovi Virgilu van Dijkovi i Gabrielu Jesusovi z Arsenalu.

Tagy:
aplikace Cristiano Ronaldo Premier League fotbal sport Zlatý míč Harry Maguire Erling Braut Håland Erling Braut Haaland Virgil van Dijk People Son Heung-min Raheem Sterling Manchester City FC Chelsea FC Manchester United FC Premier League Gabriel Jesus Darwin Núñez