Bolely mě oči, jako by jim někdo dal děsně přes držku, řekla Absolonová o covidu

Monika Absolonová měla pozitivní test na koronavirus.

Monika Absolonová nedávno prodělala koronavirus a podle ní šlo o nejdivnější nemoc, kterou kdy prožila. Šíleně ji bolely oči a dodnes jí neslouží hlasivky tak, jak by měly. Do on-line koncertů se už ale pustila a modlí se, aby si neutrhla ostudu.

Monika Absolonová si v neděli večer měla užít vánoční koncert v komorním duchu pouze v doprovodu klavíru, a to na domovské půdě Studia DVA. Kapela Boom Band se ale ke zpěvaččině překvapení sešla celá, což Moniku úplně dojalo.

Přiznala přitom, že se jí nezpívá moc dobře. „Nesouvisí to ale s covidem, který jsem prodělala. Nebo možná ano, protože se mi zahnízdil v čele a blbě cítím. Každopádně doufám, že to nebude tak hrozné,“ přiznala se chraptící zpěvačka. „Ostudu on-line si neumím představit,“ dodala.

Sama herečka tvrdí, že její imunita zafungovala velmi dobře. „Musím zaklepat, že jsem měla velké štěstí a dostala malou nálož viru. Moje imunita je asi velmi dobrá,“ zhodnotila.

To ale neznamená, že neměla zdravotní problémy. „Necítím doteď a trpěla jsem velkou bolestí očí, což bylo hrozně zvláštní. Mám pět dioptrií a občas mne postihne zánět rohovky, ale tohle byla jiná bolest. Když to přeženu, měla jsem pocit, že moje oči uběhly 40 kilometrů nebo jim dal někdo děsně přes držku. Bolela mě hlava a byla jsem unavenější, což ale vlastně bylo všechno. Je to zvláštní choroba a doufám, že půjde rychle a brzy někam…,“ popsala zpěvačka s úsměvem na tváři.

Monika stihla letos derniéru Evity, ale i premiéru činoherního představení Duety. Díky volnu se stala chalupářkou a také změnila účes. Ohlasy na její blonďaté mikádo jsou ale rozporuplné. „Přiznám se, že mi to je jedno,“ doplnila Absolonová.

„Vždy jsem byla takový úzkoprsý suchoprd a nosila dlouhé vlasy, původně jsem úplně tmavovlasá. Až mi začnou padat, tak bych šla nakrátko, na což bych ale potřebovala být mnohem hubenější,“ řekla na závěr rozesmátá zpěvačka.

Tagy: