Boušková o svatbě s Vydrou: Myslela jsem si, že umírám, tak jsem ho požádala o ruku

Jana Boušková a Václav Vydra v talk show 7 pádů Honzy Dědka.  (13. října 2020)

7 pádů Honzy Dědka: Boušková o zásnubách s Vydrou

Hosty úterního dílu talk show 7 pádů Honzy Dědka budou zpěvačka Dara Rolins, designérka Eva Klabalová, herec Tomáš Dalecký a herecká manželská dvojice Jana Boušková a Václav Vydra. Jak jim to klape v manželství a jak se dali dohromady? Proč Vydru o ruku žádala Boušková? A proč Daře Rolins nevychází vztahy s muži a co řekla o Homolovi a Rytmusovi?

Nebýt děsivého pádu z koně, při kterém šlo Janě Bouškové o život, pravděpodobně by dodnes nesla status vdovy. Manžela Václava Vydru požádala v roce 2006 o ruku ve chvíli, kdy si myslela, že je s ní tzv. amen.

„Shodila mě Avara, to je náš vysoký, krásný, rezavý kůň, zlomila jsem si čtyři žebra. Sténala jsem bolestí, Vašek nade mnou stál a říkal: Nekřič, Démon se děsí. To je náš další kůň. A pak mi řekl, že to rozjezdíme,“ vzpomínala na osudovou událost v 7 pádech Honzy Dědka Jana Boušková.

„Byl to vtip, nikdo ho nechápe,“ kontroval Vydra s tím, že Janu naložil do auta a odvezl do nemocnice. „Skončila jsem na traumatologii v Motole. Po pěti dnech jsem ale musela podepsat reverz, protože jsem musela hrát, ale to bych nepřála ani nepříteli,“ vypráví Boušková.

Před podepsáním reverzu však stihla Vydru požádat o ruku. „Ležela na posteli, hekala a já jsem si ji chtěl vyfotit. To mi zakázala, že prý ztrácím telefony a bude to pak v novinách. Pak zase hekala a říkala, že nechce umřít jako vdova a jestli bych si ji vzal. Co v takové chvíli říct? Tak jsem řekl, že si ji vezmu, jestli už se chystá,“ smál se Václav Vydra.

Vydra se o Bouškovou „snažil“ už na konzervatoři, tehdy mu to ale ještě nevyšlo. „V sedmdesátém třetím jsem se ji snažil uhnat. Byl jsem na konci druhého ročníku. Nosil jsem jí karafiáty za okno domů. Doma nic nepoznali, šel jsem v noci venčit psa a sedl jsem do autobusu 176. Měl jsem tehdy nohu v sádře po mojí první autonehodě, vylezl jsem po lešení na jejím domě a dal jsem karafiát za okno, které jsem myslel, že je její. Ale pak jsem se dozvěděl, že tam spal tatínek,“ vyprávěl Honzovi Dědkovi v úterním díle 7 pádů Vydra.

Rolins o mužích: Proč teď nikoho nemiluje?

Zpěvačka Dara Rolins se v 7 pádech Honzy Dědka vyznala ze svých vztahů s muži. Předzvěst, že to s muži nebude mít v životě jednoduché, přišla už v dětství. „Jeden chlapec byl do mě natolik zamilovaný, až mu můj táta musel vysvětlit, jestli se nezbláznil. Napsal mi dopis, že chce ukončit svůj život, a nechal mi klíčky od svého auta ve schránce. Ale mně bylo tenkrát deset, neměla jsem ani řidičák. Můj táta šel za tím chlapcem domů, dal mu pár facek, aby se vzpamatoval, a pak ho zaměstnal,“ vzpomíná Dara Rolins na první milostnou historku.

V životě jich prožila několik. A teď? „Muže miluji, teď tedy žádného konkrétně víc. Nemám po boku žádného partnera,“ přiznala Honzovi Dědkovi a prozradila, jací muži se jí líbí. „Baví mě zajímaví týpci. Matěj (Homola, otec její dvanáctileté dcery Laury, pozn. red.) po mně nechtěl nic. Ale měli jsme rozdílné světy, a i když jsme se je snažili přiblížit, pořád byly hodně vzdálené,“ přiznala Rolins.

„Ani na dovolené to moc neswingovalo. Dokonce jsem si koupila i ruksak a sbalila jsem se do něj na měsíc. Jeli jsme do Mexika. To jsem vybrala já, říkala jsem si, že se přiblížím jeho světu, on miluje Indii, a trochu on mému světu, já miluji Ameriku,“ vysvětlila zpěvačka.

„Tak se mi zdálo, že to by mohlo fungovat, ale on třeba nechtěl do hotelu, a já jsem zase nechtěla spát pod širákem s ruksakem pod hlavou. A když jsem si ten hotel vydupala, ležel na zemi. Ale já ho za to obdivuji, Matěj je svůj, je to frajer,“ dodala s neskrývaným obdivem. A co skřípalo ve vztahu s Rytmusem? To prozradí v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Talk show 7 pádů Honzy Dědka sledujte každé úterý ve 21:35 na Primě!

Tagy: