Bránila se doslova zuby nehty. Šestiletá dívenka pokousala únosce a utekla

Děvčátko se únosci ubránilo kousnutím.

Holčička pokousala únosce

Do svého únosce se doslova zakousla. Tím zmařila jeho plány a on ji nechal být. Řeč je o teprve šestileté holčičce Lyric z Miami, kterou se pokusil odvléct 32letý muž. Tím, že se Lyric do útočníka zahryzla, si velmi pravděpodobně zachránila život.

Noční můrou všech rodičů je únos jejich milovaného dítěte. Takový horor málem prožila i Tisha McGillová, které neznámý muž chtěl unést šestiletou dcerku Lyric. „Hrála jsem si s mými sestrami a bratrem, když přišel,“ popsala malá Lyric děsivou situaci reportérce z WPLG.

ČTĚTE TAKÉ: Série vražd z Gilgo Beach: K zatčení architekta pomohla po letech pizza. Démon, zní od policie

Muž, kterého zachytily bezpečnostní kamery, se začal k dívce rychle přibližovat hned poté, co ji zahlédl. Když holčičku popadl, začala prý křičet. „A pak jsem ho kousla,“ řekla a dodala, že poté jí únosce uštědřil facku a hodil ji na zem.

Holčičku zachránilo, že si včas vzpomněla, co ji učila maminka. „Říkala jsem jí, ať se nebaví s cizími lidmi. A kdyby se něco stalo, ať zkusí popadnout cokoli, co je nablízku, a prostě je tím praští,“ uvedla v rozhovoru McGillová.

Policisté muže rychle dopadli

Nejenže se dívce podařilo utéct, ale ještě si stačila útočníka dobře prohlédnout. „Měl černé vlasy, náušnici ve tvaru křížku a bílé oblečení,“ sdělila. Policisté ho poté brzy dopadli. Lyric je podle nich velmi chytrá a statečná. „Jsme rádi, že to takhle dopadlo. Udělala toho dost, aby si zachránila život,“ uvedla Kiara Delvaová, mluvčí miamského policejního oddělení.

Dívka se bude s rodinou brzy stěhovat. Do té doby ji chce mít matka více pod kontrolou. „Bude si hrát vevnitř. Nemyslím si, že je bezpečné hrát si venku,“ doplnila McGillová. Zadržený muž čelí obvinění z únosu a zneužívání dítěte. Tvrdí, že je nevinen. Vyšetřovatelé se naopak domnívají, že obětí může být víc.

Tagy: