Krvavý útok smečky psů. Žena jich měla osm venčit, místo toho ji roztrhali

Na venkově v anglickém hrabství Surrey došlo k tragédii. Osmadvacetiletá žena venčila osm psů, ti na ni v jednu chvíli zaútočili a usmrtili ji, informuje web BBC.

Žena z Londýna byla napadena v Caterhamu ve čtvrtek před 15. hodinou středoevropského času. Policie se domnívá, že zemřela po útoku „celé smečky“.

Psi měli napadnout i další ženu, která se oběti snažila pomoct. Zraněná svědkyně byla ošetřena a následně z nemocnice propuštěna, píše web britské stanice BBC. Policisté uvedli, že na místě činu zajistili osm psů. Jaké byli rasy, nesdělili.

Nikoho nezatkli

V souvislosti s případem nedošlo k žádnému zatčení. „Ráda bych obyvatele ujistila, že všichni psi, kterých se to týká, jsou v péči policie, zatímco vyšetřujeme okolnosti toho, co se stalo,“ sdělila inspektorka Lyndsey Whatleyová.

Britská poslankyně Claire Coutinhová řekla, že je v myšlenkách s blízkými zemřelé ženy. „Jsme velmi smutní. Děkuji záchranářům za jejich úsilí na místě a policistům, kteří situaci rychle zvládli,“ uvedla.

Místní obyvatelé jsou z tragédie v šoku. „Je to pěkná okružní lesní procházka a nikdy předtím jsme neměli žádné problémy. Je to tak šokující. Normální psi by to určitě neudělali,“ vyjádřila se místní žena a taktéž majitelka psa pro BBC.

Tagy: