Brutální rvačka příbuzných v Mladé Boleslavi: Otci a synovi s přítelkyní hrozí vězení

Bláznivá rvačka

Brutální rvačka v Mladé Boleslavi, při které se muži škrtili a ženy si rvaly chomáče vlasů, má dohru. Padla totiž obvinění a problém mají hned tři lidé, kterým teď hrozí pobyt ve vězení.

„Policisté v těchto dnech sdělili ve zkráceném řízení podezření třem osobám, dvěma mužům ve věku 39 a 68 let a 30leté ženě. Všem z trestného činu výtržnictví. Ženě ještě navíc pro ublížení na zdraví,“ řekla CNN Prima NEWS mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

Jeden z obviněných, Václav Ňorba, odmítá, že by bitku začal. „Já jsem nikoho tam nezmasakroval,“ řekl starší z mužů. Obvinění mladší muž a žena jsou jeho syn s přítelkyní.

I když rvačka vypadala dramaticky, zranění nebyla vážná. Starší muž si nechal ošetřit na místě odřenou ruku. Nejhůře dopadla napadená žena – kromě vyrvaných vlasů měla i zlomený prst.

Svou úlohu sehrál v napadení i alkohol, potvrdil CNN Prima NEWS ředitel mladoboleslavské policie Marek Jirouš: „Nejvyšší hodnota byla 2,81, nejnižší něco málo přes promile.“ Důvod rvačky se policistům zjistit nepodařil.

CNN Prima NEWS se snažila sehnat vyjádření i zbylých obviněných, opakovaně ale nezvedli mobil. „Oni si začali, už to bylo jakoby podruhý,“ řekla v minulosti jedna z žen s tím, že první rvačka proběhla zhruba dvě hodiny před tou na videu.

Nad obviněnými teď visí hrozba dvou let vězení, ovšem 39letý muž může za mřížemi pobýt ještě o rok déle, je totiž recidivista.

Tagy: