Herečka Eva Burešová má koronavirus. Hvězda Slunečné skončila v karanténě se synem

Kromě hraní na Letních Shakespearovských slavnostech bude Eva Burešová přes prázdniny natáčet oblíbený seriál Slunečná

Herečka Eva Burešová, kterou proslavila účast v seriálu televize Prima Slunečná, se nakazila koronavirem. Informovala o tom na svém instagramovém profilu. Podle tvůrců seriálu její onemocnění zásadním způsobem nezasáhne do průběhu natáčení.

„Že jsem se nakazila koronavirem, vím od včerejší noci. V současnosti jsem v karanténě se svým synem. S nikým jiným se nevídám. Rodina na mě myslí a posílá mi zprávy, abych se brzy uzdravila. Stejně tak moji kolegové herci. Natáčení Slunečné pokračuje, moje scény se dotočí, až mi skončí karanténa,“ sdělila Burešová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Tvorba populárního seriálu Slunečná i dalších projektů by tak měla pokračovat. „Natáčení našich seriálů i nadále probíhá za nejvyšších bezpečnostních a hygienických opatření. Natáčecí plány se upravují s ohledem a respektem ke karanténním opatřením. Díky zavedeným hygienickým opatřením, zodpovědnosti a profesionalitě všech zúčastněných televize zatím nemusela kvůli nařízeným karanténám na delší dobu přerušovat natáčení,“ říká Zuzana Brzáková, vedoucí lifestylového PR TV Prima.

Časté testování na koronavirus

Herečka se nechává během práce na svých projektech pravidelně testovat na koronavirus. Páteční pozitivní test tak zřejmě zasáhne do jejího nabitého rozvrhu. Dle svých slov Burešová vůbec netuší, kde se mohla koronavirem nakazit.

„Cítím se velmi nachlazená a jsem velmi unavená. Neustále mi volají z hygieny. Deset dní budu v izolaci,“ sdělila Burešová na svém instagramovém profilu.

Tagy: