Byla jsem jako kus masa. Bývalá modelka tvrdí, že ji Trump v 90. letech osahával. Ten to odmítl

Bývalá modelka Stacey Williamsová tvrdí, že ji kandidát na amerického prezidenta Donald Trump v 90. letech osahával před finančníkem a sexuálním delikventem Jeffreyem Epsteinem. Williamsová údajný průběh setkání popsala pro CNN.

K setkání mělo dojít před Trumpovou kanceláří v mrakodrapu Trump Tower na počátku 90. let, když Williamsové bylo 20 let, píše CNN. Tou dobou dnes už bývalá modelka tvořila pár s Jeffreyem Epsteinem, který ji měl do budovy přivést.

ČTĚTE TAKÉ: Písmo svaté podle Trumpa. Exprezident vydává bibli se svým jménem, tiskne mu ji Čína

„V okamžiku, kdy jsem se před Trumpem ocitla, mě přitáhl k sobě a položil na mě ruce. Pohybovaly se nahoru a dolů po mých prsou, bocích a zadku. Já jsem ztuhla a nechápala, co se děje,“ řekla Williamsová. Během incidentu si měli Trump s Epsteinem povídat a usmívat se na sebe. „Sama už nevím, jestli jsem s nimi mluvila. Byl to jeden z nejpodivnějších zážitků v mém životě,“ sdělila bývalá modelka.

Když s Epsteinem opustila budovu, měl jí její tehdejší partner vynadat, že nechala Trumpa, aby se jí dotýkal. „Měla jsem odporný pocit, že to byla nějaká zvrácená hra, v níž jsem byla nastrčena jako nějaký kus masa. Dlouho jsem na to nemohla myslet, ani o tom mluvit. Uzamkla jsem to hluboko v sobě,“ vysvětlovala Williamsová své dlouholeté mlčení o incidentu.

S Epsteinem se měla od incidentu vidět ještě dvakrát, než s ním přerušila kontakt. „Uvědomila jsem si, že je na něm něco velmi temného a znepokojivého,“ řekla Williamsová. Epstein byl v roce 2019 nalezen mrtvý v newyorském vězení, v němž čekal na soudní proces v případu sexuálního vykořisťování desítek mladých dívek.

Dopis od Trumpa

Nedlouho po jejich setkání měla Williamsová od Trumpa obdržet pohlednici, na níž byl vyobrazen jeden z jeho resortů. „Stacey, Tvůj domov daleko od domova. S láskou, Donald,“ stálo na zadní straně pohlednice.

Volební tým Donalda Trumpa veškerá nařčení popřel. „Tato obvinění jsou nepravdivá. Je zřejmé, že tento falešný příběh vymyslela kampaň Kamaly Harrisové,“ řekla mluvčí Trumpovy kampaně Karoline Leavittová, která následně uvedla, že rukopis na pohlednici není Trumpův.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Trump v reakci na Harrisovou smažil hranolky. Souboj o Bílý dům se přemístil do McDonald's

Tagy:
CNN politika vláda Trump Tower Donald Trump pohlednice Jeffrey Epstein Kamala Harrisová Stacey Williams