Deppova exmanželka se chtěla vetřít do Top Gearu. Vydávala se za lesbu, vzpomíná Clarkson

Jeremy Clarkson si opět jednou rýpl do Meghan.

Exmanželka Johnyho Deppa se chtěla jen zviditelnit a získat víc slávy. Bývalý moderátor pořadu Top Gear Jeremy Clarkson těmito slovy nekompromisně zhodnotil snahu herečky Amber Heardové vystoupit v roce 2011 v jeho pořadu.

Šestatřicetiletá Amber Heardová se momentálně soudí se svým bývalým manželem Johnnym Deppem, kterého obviňuje z domácího násilí. Jeremy Clarkson ve svém sloupku pro web The Sun vzpomínal, jak se herečka snažila dostat do jeho pořadu Top Gearu jen proto, „aby byla víc vidět“.

„V roce 2011 zavolali lidé od Amber Heardové, aby se zeptali producentů Top Gearu, zda by mohla být hvězdou v autě, které se prodává za rozumnou cenu,“ uvedl bývalý moderátor pořadu, jak se Heardová snažila protlačit do části pořadu, v níž se představují celebrity. Ty mají za úkol zajet na okruhu co nejrychlejší kolo v běžném osobním autě.

Heardová byla ale v té době poměrně neznámou herečkou a v pořadu měla představovat nový film Drive Angry, ve kterém si zahrála s Nicholasem Cagem. „Producent okamžitě odpověděl: Amber kdo?“ uvedl Clarkson. „Bylo nám řečeno, že jde o lesbickou nadšenkyni do aut a motorismu,“ popsal Clarkson. Nakonec bylo ale všechno jinak. „V den, kdy se mělo natáčet, její lidé řekli, že ve skutečnosti není lesba a že ani neumí řídit manuál,“ popsal Clarkson ve sloupku s tím, že přesto se jí podařilo získat, co chtěla – víc slávy.

Clarkson je známý svou otevřenou povahou. Již v minulosti si neodpustil narážky na manželství Heardové s hercem Johnnym Deppem. Když byla dvojice v roce 2020 u soudu, označil Clarkson herečku jako „nudnou“, uvádí web express.uk. Následně na Twitteru vyzval své fanoušky, aby hlasovali, jestli je nudnější dvojice Harry a Meghan nebo Depp a Heardová. Mnozí fanoušci ale za vyhlášení této ankety Clarksona kritizovali.

Tagy: