V Bavorsku zemřel český dělník: Sklouzl z náspu s buldozerem, těžký stroj ho zavalil

Záchranáři chlapce převezli do nemocnice. (Ilustrační foto)

V Bavorsku zemřel český dělník

Při nehodě na stavbě v bavorském městě Hof nedaleko českých hranic zemřel ve středu ráno český stavební dělník. Informovalo o tom policejní velitelství regionu Horní Franky. Příčina tragické nehody je stále předmětem vyšetřování, nic však nenasvědčuje tomu, že by se na ní podílel někdo další.

Čtyřiatřicetiletý muž řídil buldozer na štěrkové krajnici silnice a ze zatím nejasných důvodů s ním sklouzl z náspu a zůstal pod stavebním strojem zaklíněný. Jeho kolegové sice okamžitě přivolali pomoc, lékař záchranné služby ale již pouze konstatoval smrt, uvedli tamní policisté na svém webu.

K TÉMATU: Žák v Berlíně v první den školy spadl z lešení. Svědci slyšeli zoufalé volání o pomoc

Na pokyn hofského státního zastupitelství přijel na místo neštěstí soudní znalec, aby policistům pomohl objasnit příčinu nehody. V současné době nic nenasvědčuje tomu, že by se na ní podílely další osoby, uvedla policie. Hof se nachází asi 15 kilometrů západně od českých hranic na řece Sále.

V neděli zemřel v oblasti pohoří Harz, které se nachází v německém vnitrozemí, mladík. Při výletu s kamarády si chtěl pořídit jedinečnou fotografii z vyhlídky Hexentanzplatz, a proto přelezl zábradlí. Náhle však spadl. Záchranáři na místě konstatovali smrt.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Muž, který napadl dvě ženy v Plzni, byl sám obětí znásilnění. Hrozí mu deset let vězení

Tagy: