Děsivý objev: Návštěvník londýnského parku našel v kontejneru orgány. Policie zkoumá, komu patří

Zřejmě lidské orgány našel ve středu náhodný kolemjdoucí v kontejneru jednoho z londýnských parků. Rosehill Park v Suttonu policisté uzavřeli a šokující nález vyšetřují. Informovala o tom britská média.

Podezřelý obsah kontejneru v parku nahlásil návštěvník parku ve středu kolem půl páté odpoledne. „Podle popisu se v něm nacházely lidské nebo zvířecí orgány,“ sdělil mluvčí londýnské Metropolitní policie pro Sutton Guardian.

ČTĚTE TAKÉ: Policisté v Německu srazili pětiletého chlapce. I přes zapnutý maják vběhl do silnice a zemřel

Policisté kontejner zajistili a jeho obsah nechají přezkoumat, uvedl policejní mluvčí pro Sutton Guardian. „Nadále ohledáváme místo činu. Vyšetřování okolností pokračuje,“ upřesnil listu. Další informace k případu policisté zatím neposkytli, uvádí deník Mirror.

Park Rosehill je známý rozlehlými travnatými plochami a panoramatickým výhledem. Tamní obyvatelé jej hojně navštěvují kvůli dechberoucím západům slunce, píše Mirror.

Podobný hrozivý nález před čtrnácti dny otřásl celou Anglií. Britská policie zadržela muže v souvislosti s objevením lidských ostatků ve dvou kufrech na visutém mostě v Bristolu na jihozápadě Anglie.

Části lidského těla napěchované v kufru patřily dvěma dospělým mužům. Další ostatky byly nalezeny v bytě ve čtvrti Shepherd's Bush v západním Londýně.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hrozivý obsah pohozených kufrů otřásl Anglií. Byly v nich lidské ostatky, policie zadržela muže

Tagy:
Londýn Německo policie Anglie silnice kufr The Guardian Bristol kontejner trestná činnost Daily Mirror trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva vyšetřování trestné činnosti