Kytarista Vartecký se pochlubil fotkou nové přítelkyně. Anna K mu poslala emotivní vzkaz

Hudebník Tomáš Vartecký.

Rozchod zpěvačky Anny K

Hudebník Tomáš Vartecký, který společně se zpěvačkou Annou K oznámili rozchod po neuvěřitelných 27 letech vztahu, se na sociálních sítích pochlubil novou přítelkyní Martinou. K nově založenému profilu na Instagramu mimo jiné připsal „New life“, tedy „Nový život“. Anna K svému nyní již bývalému partnerovi věnovala emotivní vzkaz. K rozchodu mezi muzikanty prý vedla především závislost na alkoholu a drogách.

O novém vztahu informoval kytarista a zpěvák na nově založeném instagramovém účtu. „Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ prozradil svým sledujícím.

K TÉMATU: Co dnes dělá Irenka z komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag? Bolku Polívkovi dala košem

Na jeho profilu se nově objevilo několik společných snímků s přítelkyní Martinou. V hlavičce účtu se také objevil popisek „New life“, tedy „Nový život“, což nejspíše odkazuje k nové etapě v životě Varteckého.

Tuzemskou hudební scénu překvapila v úterý informace, že se Anna K a Vartecký rozcházejí po 27 letech vztahu. Dohromady se dali na konci devadesátých let, kdy strávili nějaký čas na výletě se společnými přáteli.

Pár si prošel během téměř 30 let několika krušnými chvílemi. Zpěvačka totiž v minulosti bojovala s rakovinou. „Anna držela nad vodou sebe i Tomáše, i když bojovala s nemocí. Všechno ustáli, a když od něj přišla žádost o ruku, bylo to jako šťastný konec ve filmu,“ uvedl pro web Blesk nejmenovaný hudebník, který s Varteckým spolupracoval.

Jakmile se ale do vztahu připletly návykové látky, vše se mělo zkomplikovat. Podle kolegy z branže kytarista vždy rád experimentoval, a pokud to bylo přiměřené, Anna K to vždy snášela. „V posledních měsících se mu to ale vymklo z rukou,“ prozradil webu kolega.

Tomáše nemůžu na jeho cestě provázet, uvedla Anna K

Nelehkou zprávu o rozchodu oznámila sama zpěvačka na svém facebookovém účtu. „Sděluje se mi těžko, že se můj život za posledních pár měsíců opět otočil ze světla do tmy. Přišel čas, kdy se musím vyjádřit k situaci, ve které jsem se ocitla. Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly,“ napsala.

Moji drazí přátelé, kamarádi.. To, co teď píšu, je jedno z nejbolavějších psaní. Sděluje se mi těžko, že se můj život...

Posted by ANNA K. official on Monday, August 5, 2024

Zdůraznila, že její nyní již bývalý přítel si „vybral cestu“, na které už ho doprovázet nemůže. „Přeji Tomášovi, ať najde v životě štěstí a klid. Já se o něj teď také pokouším a věřím, že ho na své nové cestě zase najdu,“ zakončila emotivní příspěvek.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na pódiu přepínám, říká Slováčková. Prozradila, co ji motivuje v boji se zákeřnou nemocí

Tagy: