Naděje na usmíření královské rodiny? Harry poslal Kate vzkaz, chce minulost hodit za hlavu

Fanoušci na tenisovém Wimbledonu zřejmě nebyli jedinými, kdo byl nadšený účastí princezny Kate na finálovém zápase. Podle zdrojů britského webu Heat World měli z veřejného vystoupení budoucí britské královny radost také princ Harry a jeho žena Meghan. Kate v reakci na to údajně v naději na usmíření zaslali dopis.

Účast na Wimbledonu byla vzácným vystoupením princezny Kate na veřejnosti. Zhruba od začátku roku ji totiž provází zdravotní problémy a s tím související léčba rakoviny. Od diváků tenisového finále proto 42letá princezna sklidila potlesk ve stoje.

ČTĚTE TAKÉ: Narozeninová fotka prince George vzbudila rozruch. Odborník vysvětlil, proč není barevná

Radost z vystoupení měli mít i princ Harry a jeho žena Meghan Markle. Zasvěcený zdroj webu Heat World řekl, že pohled na Kate přiměl Harryho, aby jí poslal vzkaz v naději, že tím konečně napraví jejich odcizený vztah.

„Harry sledoval Wimbledon a byl nadšený, když viděl Kate, jak září. Poslal jí vzkaz, aby jí pogratuloval a dal najevo, jak rád ji vidí mezi lidmi,“ uvedl zdroj. Bratr následníka britského trůnu Williama má být podle jeho informací vděčný, že je Kate schopná se vrátit alespoň k části svých povinností.

Harry má být nyní přesvědčen, že nastal ideální čas pokusit se napravit vztahy mezi ním a Meghan na straně jedné a jeho bratrem a švagrovou na straně druhé. „Je to pro všechny nepříjemná situace. Oba (Harry a Meghan, pozn. red.) si myslí, že čím dříve to všechno hodí za hlavu, tím lépe,“ řekl zdroj, přičemž narážel na napjaté vztahy, které panují mezi Harrym a zbytkem královské rodiny.

„Harry nemůže uvěřit, že to došlo až tak daleko. Upřímně si myslel, že právě našli způsob, jak se usmířit. Ani nechce myslet na to, že by odcizení mohlo pokračovat,“ dodal zdroj.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Britská královská rodina zveřejnila fotografii následníka trůnu. Jméno jejího autora překvapí

Tagy:
Velká Británie vztah princ Harry Meghan Markle Wimbledon královská rodina Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu