Tragédie při záchraně dítěte. Muž spadl pod auto, smrti přihlížela těhotná snoubenka

Při záchraně dítěte zemřel 34letý muž, spadl pod rozjeté auto.

Mělo se jednat o příjemný výlet ve společnosti milované těhotné snoubenky a její kamarádky se synem. Vše se však během chvíle změnilo v tragédii. Když se z dosud nezjištěných důvodů auto s dítětem na sedačce rozjelo, 34letý László nezaváhal a chtěl vozidlo zastavit. Nakonec však uklouzl a spadl pod vlastní vůz. Neštěstí přihlížely obě ženy.

K tragické nehodě došlo v sobotu pozdě večer u slovenského Gabčíkova. „V autě, které řídil 34letý muž, jely další dvě ženy a malé dítě. Zastavili na kraji polní cesty a všichni kromě spícího dítěte vystoupili z vozidla. Po chvíli se auto z dosud nezjištěných důvodů dalo do pohybu,“ popsali policisté.

Laci se měl následně rozeběhnout ke svému vozu a snažit se ho zastavit holýma rukama, bohužel uklouzl. „Spadl a nakonec zůstal ležet pod vozidlem. Při nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ doplňují policisté. Celou tragédii viděla jeho kamarádka (matka dítěte), i těhotná snoubenka Fruzsina.

Nehoda je tragičtější zejména pro příbuzné zesnulého zachránce. Nedávno se loučili s Laciho otcem a bratrem, kteří též zemřeli při nešťastné události. „Bude nám nesmírně chybět, měl tolik plánů, tolik toho chtěl dokázat. Už je tam nahoře se svým bratrem a otcem, kteří také tragicky zemřeli,“ smutní přátelé.

Chlapce měli vytáhnout

Popisují ho jako milého a ochotného člověka, který nikdy neřekl ne. „Vždycky pomáhal, jak jen mohl. Miloval auta a svou partnerku, se kterou čekal dítě. Je to strašná tragédie,“ uvedla pro web Nový čas jeho kamarádka. Navíc uvedla, že se celý incident stal jinak. „Mělo to být tak, že malého rychle vytáhli, Laci se ještě dokázal držet auta, když najednou uklouzl a zůstal pod ním,“ popsala svou verzi žena.

Co přesně se v osudný večer stalo, bude nyní vyšetřovat policie. Ztrátu snoubence a budoucího otce Franzina nese velmi těžce. „Proč jsi odešel tak náhle. Nechápu to, lásko. Je to den, co jsi mě opustil. Tolik mi chybíš, nevím, jak se s tím vyrovnám,“ sdílela své pocity na sociálních sítích nešťastná žena.

Tagy: