Záhadná smrt oblíbené zpěvačky. Zemřela na návštěvě u přítelkyně, bylo jí pouhých 30 let

Ve věku 30 let zemřela Park Bo Ram, jihokorejská hvězda K-popu. Podle policie byla ve čtvrtek s dalšími dvěma ženami v domě své kamarádky v Soulu, když ji postihla zástava srdce. Byla převezena do nemocnice, kde ale zhruba hodinu poté zemřela. Případem se nyní zabývá policie. Informuje o tom britský web Daily Mail.

Podle webu AllKPop policejní zpráva uvádí, že zpěvačka měla v domě své kamarádky popíjet alkohol, informuje web Daily Mail. V průběhu večera se údajně omluvila a odešla na toaletu. Nějakou dobu se ale nevrátila. Když ji její přátelé šli zkontrolovat, našli ji v bezvědomí, uvádí se v policejní zprávě. Zatímco čekali na příjezd záchranářů, prováděli resuscitaci. Po převozu do nemocnice ale zpěvačka zemřela.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rodiče mají zajímavý toxický vztah, říká Anička Slováčková. Promluvila i o vlastní svatbě

Agentura XANADU Entertainment, která zpěvačku zastupuje, zveřejnila zprávu o její smrti v prohlášení. „Musíme se podělit o smutnou a srdcervoucí zprávu. Park Bo Ram náhle zemřela 11. dubna pozdě v noci,“ stojí v prohlášení. „Všichni umělci a vedoucí pracovníci společnosti XANADU Entertainment hluboce truchlí. Je bolestné, že tuto zprávu musíme sdělit všem fanouškům, kteří Park Bo Ram podporovali.“

Park Bo Ram na sebe poprvé upozornila účastí v konkurzu v pořadu Superstar K2 v roce 2010. O čtyři roky později debutovala s písní Beautiful, která se umístila na 19. místě jihokorejské výroční hitparády. Pouhých deset dní před smrtí vydala nový singl s názvem I Miss You a údajně se připravovala na vydání nového alba.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Lucie Bílá oslavila narozeniny, syn jí dal neobvyklý dárek. Spadla mi brada, přiznala

Tagy: