Co to má na hlavě, chuděrka? Lela Ceterová čelí kritice za „otřesný“ účes dcery

Instagramová kráska Lela Ceterová čelí kritice. Pod její fotografií, kde pózuje se svou dcerou Lily, kterou má se zápasníkem Karlosem Vémolou, se objevily desítky nenávistných komentářů. Ty naráží na účes její malé dcerky. Bývalá playmate ale na hatery nereagovala.

Slovenka Lela Ceterová se snaží být dokonalá za každých okolností. V minulosti podstoupila řadu plastických operací a zakládá si třeba i na výrazném líčení. Možná právě proto jsou její sledující zvyklí na perfekcionismus. Podle řady z nich však účes malé Lily svědčí o opaku.

Dvouletou dcerku, kterou má bývalá playmate se zápasníkem MMA Karlosem Vémolou, zkritizovala řada followerů a nebrala servítky. „Ta malá to má střižené podle hrnce, ne?“ zní jeden z komentářů.  „Co má chuděrka s tou ofinou, hit roku 2022?“ reagovala další uživatelka Instagramu.

Mnozí Ceterové pod fotografií vyčetli, že se stará jen o sebe. „Ten pocit, když chceš vypadat lépe než vlastní dítě, a tak ho úmyslně vyfotíš a zveřejníš na internetu. Hlavně, že sobě platíš kadeřníka v hodnotě měsíčního platu zdravotníka. Smutné,“ zní další.

Krátká ofinka malé Lily zkrátka vzbudila rozruch. Našli se ale i tací, kteří se Ceterové zastali. „Říct, že je chudák pouze proto, že má krátkou ofinku, která za měsíc doroste? Jste vůbec normální? Chudák je pro mě dítě, které nemá rodinu a co jíst. Ne to, které má milující rodiče a vše co potřebuje. Některé byste se měly vzpamatovat a starat se o své děti,“ reagovala jedna uživatelka na Instagramu.

„Ach bože, tohle by mě nikdy nenapadlo, řešit, jaké má vlásky. Ona je malinká a vlásky jí dorostu. Kolika z vás se povedlo ostříhat vždy dokonale,“ zastala se uživatelka Lenka. Další upozorňují, že mohlo jít o nehodu. „Některé jste dobře hloupé, možná si malá ostříhala ofinku sama a pak nebyla jiná cesta. Vždyť to jsou jen vlásky a dorostou. Je to krásné děvčátko,“ dodala uživatelka Lucie.

Lela Ceterová však na žádný z komentářů nereagovala. Do porodu dalšího potomka ji totiž zbývá posledních několik dnů, a tak se zřejmě snaží nerozčilovat se. S Vémolou se na přírůstek do rodiny už nemohou dočkat. „Můžeme říct, že máme vše nakoupené a zařízené pro naše miminko. Už může přijít mezi nás,“ uvedla bývalá playmate.

Tagy: