Další malér bouřliváka McGregora? Žena tvrdí, že ji donutil k orálnímu sexu a plival na ni

Legendární zápasník MMA Conor McGregor se dostal do dalšího maléru. Podle CNN se ozvala žena, která tvrdí, že ji bývalý šampion UFC sexuálně napadl, a to po zápase finále NBA mezi domácím Miami Heat a Denver Nuggets. McGregor, který předtím knockoutoval maskota basketbalového klubu, obvinění popírá. Věcí se již zabývá policie.

Dva roky nenastoupil v zápase, přesto je kolem něj pořád rušno. Conor McGregor svůj sport, tedy smíšená bojová umění, proslavil jako nikdo před ním a pořád dokáže vzbuzovat silné reakce lidí. V poslední době ale především skandály.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: McGregor zmasakroval maskota? Vtípek nejslavnějšího MMA bojovníka skončil neslavně

McGregor je obviněn z několika trestných činů, a to včetně sexuálního napadení i ublížení na zdraví ženy přímo v útrobách basketbalového stadionu. Podle CNN to vyplývá z dopisu od právního zástupce zmíněné ženy. McGregor měl poškozenou unést do VIP koupelny pro pány. Tam ji prý přinutil k orálnímu sexu a pak na ni plival, uvádí web Daily Mail.

McGregor se měl také pokusit o anální znásilnění. MMA fighter však veškerá obvinění odmítá. „Obvinění jsou nepravdivá. Pan McGregor se nenechá zastrašit,“ sdělili CNN právní zástupci McGregora.

Policie v Miami potvrdila, že se nařčením z napadení zabývá. Další informace ale zatím sdělovat nechce. „V tuto chvíli nemůžeme zveřejnit žádné další informace,“ uvedl policejní mluvčí Michael Vega ve svém prohlášení. O incidentu byli informováni i zástupci NBA a týmu Miami Heat. Žena policistům předala pytel s oblečením, o němž tvrdí, že obsahuje DNA McGregora poté, co na poškozenou plivl.

Maskot skončil v nemocnici

McGregor se postaral o velké pozdvižení i během přestávky samotného zápasu. Irský ranař totiž v rámci reklamy velebil na palubovce účinky spreje proti bolesti. V tu chvíli k němu přiběhl velký bílý maskot klubu Miami Heat, jemuž se říká Burnie se zlatými boxerskými rukavicemi a začal McGregora vyzývat k boji. Ten dlouho neváhal a dal plyšovému „soupeři“ pravý hák. Burnie se svalil k zemi, kde mu bojovník na odpočinku zasadil ještě jeden úder do nosu.

Sehraná scénka byla zakončena odtažením maskota za nohy z místa. Při tom mu bojovník sprejoval nos prezentovaným produktem na hojení. Jenže původně vtipná scénka s knockautováním maskota neskončila dobře. Podle médií totiž muž v převleku nakonec skončil v nedaleké nemocnici.

Největším úletem v kariéře nejslavnějšího MMA bijce světa bylo zřejmě přepadení autobusu, v němž seděl jeho rival Chabib Nurmagomedov. Došlo k tomu v dubnu 2018. Bouřlivák z Dublinu se tehdy dozvěděl, že přijde o titul šampiona lehké váhy. To ho rozlítilo, s partou kamarádů proto vyrazil do New Yorku. V podzemních garážích pak napadl autobus, který převážel zápasníky. Seděl v něm právě i Nurmagomedov, tedy jeden z bojovníků, jenž měl o uvolněný opasek zápasit. Záběry, jak do okna odjíždějícího autobusu McGregor vhodil ocelový rudl, obletěly svět.

V dubu 2019 McGregor ztropil další poprask, když v jedné z dublinských hospod napadl staršího muže sedícího u baru. Bojovník totiž objednal lahev whisky a začal ji všem přítomným rozlévat. Položil proto sklenku i před bělovlasého chlapíka. Ten ji dal stranou, chtěl si vychutnávat dál jen své oblíbené pivo. McGregor před něj dal další sklenku, která dopadla stejně. V tu chvíli se gladiátorovi opět splašila levačka, kterou udeřil muže do tváře.

Tagy: