Další průšvih onanisty z Jičína. Vypil jsem asi 20 rumů, říkal policistům po jízdě autem

Muž, který letos v červnu nahý pobíhal po Jičíně, má další malér. Tentokrát řídil auto pod vlivem alkoholu

Naháč v Jičíne, pokračování

Muž, který se letos v červnu nahý procházel po Jičíně, přičemž vykřikoval vulgární výrazy a onanoval, má další malér. Tentokrát řídil auto pod vlivem alkoholu. Ze zveřejněného videa se zdá, že humor neztratil ani poté, co jej zastavili policisté. Nyní mu tak kromě ztráty řidičského průkazu hrozí i tříletý pobyt za mřížemi.

Mělo jít o běžnou silniční kontrolu. Řidič se hned divil, proč ho hlídka zastavila. „Kdo mě jako nahlásil?“ ptal se překvapeně. „Nikdo vás nenahlásil,“ odpověděl policista. Strážci zákona poté muže požádali, aby se podrobil dechové zkoušce. S tím měl ale značné problémy, jelikož do zařízení nefoukal dostatečně dlouho.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Naháč se v Pardubicích myl u veřejného pítka. Pro strážníky měl bizarní vysvětlení

„Já jsem zpocenej jako prase,“ stěžoval si muž. Dechová zkouška se povedla až na druhý pokus. Řidič byl sám zvědavý, kolik mu přístroj naměřil. Během diskuse s policisty prý ještě vtipkoval. „Tak kolik? Asi deset (promile)?“ ptal se.

„Co jste vypil, že říkáte deset?“ podivoval se policista. „Nevím, asi dvacet rumů,“ odhadl řidič. Podle mluvčí královéhradeckých policistů Elišky Pospíšilové Majerové nadýchal více než jedno a půl promile alkoholu. S řidičským průkazem se proto zřejmě může rozloučit. Zároveň mu také hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Podle informací Krimi zpráv jde o téhož muže, který se letos v červnu nahý procházel po Jičíně. Ještě k tomu vulgárně pokřikoval a onanoval. I v tomto případě byl pravděpodobně značně opilý.

„Příčinou je zřejmě alkohol a určitá potřeba v souvislosti s odstraněním zábran, které alkohol způsobuje, nějakým způsobem exhibovat před sebou i ostatními jako určitá kuriozita,“ konstatoval tehdy pro CNN Prima NEWS psycholog Jan Lašek. „Za červnový incident jsme muži sdělili podezření z přečinu výtržnictví,“ potvrdila nyní reportérovi Krimi zpráv Pospíšilová Majerová.

Tagy: