Další děsivá nehoda na Slovensku: Opilý řidič sjel na chodník. Smetl maminku se dvěma dětmi

Sedmatřicetiletý muž vjel s autem na chodník, kde smetl ženu se dvěma malými dětmi.

Další dopravní nehoda na Slovensku

Na Slovensku došlo ve středu odpoledne k další vážné nehodě, kdy řidič vyjel ze silnice a srazil hned několik chodců. Tentokrát v Čadci 37letý muž vjel s autem na chodník, kde smetl ženu se dvěma malými dětmi. Všichni čtyři účastníci nehody skončili v nemocnici. Slovenská policie provedla šoférovi dechovou zkoušku, při které nadýchal téměř 1,8 promile. Jak vážně byly zraněné děti a žena, zatím není zřejmé.

K nehodě došlo v Čadci v Žilinském kraji před druhou hodinou odpoledne. „Na základě dosud provedeného šetření bylo zjištěno, že 37letý muž řídil osobní vůz značky Peugeot. Následně ve směru jízdy vyjel se svým vozidlem na chodník, kde se auto střetlo s chodcem a dvěma nezletilými,“ informovala slovenská policie.

ŠIALENÉ SLOVENSKÉ CESTY: OPITÝ VODIČ ZRÁMOVAL MAMU S DVOMA DEŤMI, KTORÍ IŠLI PEŠI Polícia SR - Žilinský kraj Dnes...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Wednesday, October 5, 2022

Po dopravní nehodě byla žena s dětmi i řidič motorového vozidla převezeni na ošetření do nemocnice. Šofér po autonehodě podstoupil dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 1,79 promile alkoholu. Další okolnosti dopravní nehody policie nezveřejnila. Z fotografie, kterou policisté sdíleli na Facebooku, je zřejmé, že vozidlo skončilo převrácené na boku mimo vozovku.

Podobná nehoda, a to s velmi tragickými následky, otřásla Slovenskem už v noci z neděle na pondělí. Tehdy opilý řidič v Bratislavě ve více než 100kilometrové rychlosti najel do davu lidí na zastávce městské hromadné dopravy. Pět z nich usmrtil a několik dalších zranil. Šlo především o vysokoškolské studenty.

Policie již proti muži vznesla obvinění. V případě prokázání viny před soudem mu hrozí 20 až 25 let za mřížemi, dokonce i doživotí.

Tagy: