Gottovy dcery na premiéře dokumentu zářily. Lucie překvapila svým doprovodem

Dcery Karla Gotta – Charlotte, Nela i Lucie – nemohly na slavnostní premiéře dokumentu Karel chybět. Jedna z nich dokonce překvapila svým doprovodem.

Dcera Karla Gotta Lucie, která o záři reflektorů nikdy moc nestála, na premiéru plnou novinářů přesto dorazila. A nepřišla sama. Doprovod jí dělali dva synové z předchozího manželství ale i nový přítel. Bylo to poprvé, co ho na veřejnosti představila. Více ale neprozradila. Lucie je dcerou Karla Gotta a Ivety Kolářové.

Když mu bylo nejhůře a podstupoval chemoterapie, poprosil personál nemocnice, aby za ním mohla jen jeho manželka. Zatímco dcera Lucie jeho rozhodnutí bez problémů respektovala a vzkázala, že ho přijde navštívit, až bude v pořádku zpátky doma, Dominika to prý pochopit nechtěla.

Dominika navíc svého otce naštvala, když prý zatelefonovala Lucii s tím, že zavolají do médií, kde řeknou, že je Ivana Gottová nechce za tátou pustit. „Lucka mi to prozradila a já se opravdu hodně rozzlobil,“ popsal zpěvák ve své knize.

„Ptal jsem se Dominiky, proč chtěla něco tak nepravdivého udělat? Neodpověděla mi, zato s Luckou už od té doby nepromluvila ani slovo. Vymazala nevlastní sestru ze svého života a vlastně od tohoto momentu i celou mou rodinu. Bylo mi to líto a trápilo mě to,“ vylíčil Karel Gott.

Dcery Karla a Ivany Gottových (Charlotte a Nela) se po premiéře už novinářům neukázaly. Ivana Gottová film uvedla a promítání také uzavřela. Přítomným v sále mimo jiné slíbila, že si s nimi hromadně přiťukne na život na afterparty, na kterou neměla média přístup.

„Karel by si určitě nepřál, abyste smutnili, chtěl by, aby to byla oslava života, a hlavně, aby to nebyla nuda, jak rád říkal,“ zakončila slavnostní premiéru dokumentu Ivana Gottová.

Tagy: