Bezděková a Lambora si užívají v Alpách. Vrátili se k sobě? Modelka promluvila

Marek Lambora a Andrea Bezděková se rozešli.

Modelka Andrea Bezděková a herec Marek Lambora přiznali, že si užívají lyžování v rakouských Alpách společně. Kvůli idylickým fotografiím proto nejeden fanoušek spekuloval, že jsou opět spolu. Česká kráska se v rozhovoru pro Showtime rozpovídala, jak to doopravdy je.

Nápadně podobné fotografie a videa z hor, kterými momentálně plní Instagram Andrea Bezděková i Marek Lambora, už naznačily, že modelka a herec, kteří loni ohlásili rozchod, tráví začátek nového roku spolu.

Tuto domněnku mnoha fanoušků umocnili naprosto identickou romantickou fotografií. Je na ní východ slunce focený evidentně z okna stejného hotelu. Otázkou ale bylo, zda do rakouských Alp odjeli opět jako pár, nebo jen tak jako přátelé.

Modelku Bezděkovou redakce zastihla při lyžování. Zpočátku vtipkovala a snažila se mlžit: „On je taky na horách? Jsem si říkala, že je mi tady někdo povědomý.“ Poté ale přiznala barvu.

„My jsme to říkali i v tom popisku, že máme spolu dobré vztahy. Vyrazili jsme na hory, ale jako přátelé. Vůbec žádné spekulace, prostě přátelé,“ uvedla Bezděková. Sama totiž na sociální sítě přidala i fotografii, kde vše uvádí na pravou míru.

„Pojďme si říct, že je hezké, že máme takové vztahy. Detektivové si můžou dát pohov, protože žádné převratné novinky pro vás nemám,“ dodala jasně.

Tagy: