Kubík se narodil ve Vizovicích na zastávce. S porodem pomohli policisté hlídající metalisty

Když se koná festival, má to i své výhody. Své o tom ví tatínek zdravého chlapečka, který dostal jméno Jakub. Cestou do porodnice ve Zlíně se chlapeček tak rychle dral na svět, že musel otec zastavit na zastávce ve Vizovicích, kde probíhá Masters of Rock, a o pomoc požádal přítomnou hlídku policistů. Záchranáři po příjezdu na místo pomohli šťastnému tátovi přestřihnout pupečník.

„K radostné události takřka na konci své směny vyjížděly v neděli naše dvě posádky, z toho jedna s lékařem, ze Zlína. Zhruba v 5:30 ve Vizovicích na tamní autobusové zastávce za perfektní asistence policejní hlídky přišel na svět chlapeček jménem Jakub,“ líčili zlínští záchranáři na svém Facebooku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Boris Johnson se stal osminásobným tátou. Manželka Carrie mu porodila chlapečka

Rodiče už byli na cestě do zlínské porodnice, až tam ale nedojeli. „Tatínek nakonec zastavil auto na zastávce ve Vizovicích, kde poprosil přítomnou hlídku Policie ČR o pomoc. Zvýšený počet policistů ve městě souvisí s právě probíhajícím metalových festivalem Masters of Rock. A tak se děťátko narodilo těsně před naším příjezdem,“ pokračovali záchranáři.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Porodní drama v Praze zachytila kamera. Miminku na svět pomohli policisté, má netradiční jméno

„Za asistence našich posádek tatínek přestřihl pupečník. Maminku i Kubíka jsme ošetřili v rámci přednemocniční neodkladné péče a poté odvezli do zlínské porodnice. První plyšák, kterého Kubík v životě dostal, tak byl Kryštůfek záchranář. Maminka i chlapeček jsou v naprostém pořádku. Šťastným rodičům i Kubíkovi přejeme hodně zdraví a radosti do společného života,“ dodali zdravotníci.

Tagy: