Poslední dojemná fotka Perryho s tátou: Rodič by neměl pohřbívat své dítě, truchlí lidé

Poslední fotku se svým tátou Johnem sdílel populární herec Matthew Perry před dvěma týdny. Oba se na snímku usmívají a drží v ruce skleničku. Dojemný snímek nyní rozesmutnil fanoušky herce ze seriálu Přátelé. „Otec by neměl pohřbívat své dítě,“ komentovali někteří z nich po náhlém úmrtí Perryho.

„Tady jsem já a můj otec John, oba s nápojem v ruce,“ píše se u fotky, na které je Matthew Perry se svým dvaaosmdesátiletým otcem Johnem. Jde o jejich poslední společný snímek, který herec sdílel na svém Instagramu.

K TÉMATU: Matthew Perry jako Chandler Bing. Připomeňte si jeho nejvtipnější momenty z Přátel

Fotografii Matthew Perry zveřejnil v neděli 15. října. Je na ní v modrém tričku a teplákách, zatímco jeho otec John má na sobě kostkovanou košili s béžovými kalhotami. Na rozdíl od svého syna má i boty. Oba se usmívají a v ruce drží skleničku.

Poté, co přišly zprávy o úmrtí Metthewa Perryho, Chandlera Binga ze seriálu Přátelé, se i pod touto fotografií objevily komentáře, ve kterých lidé vyjadřují upřímnou soustrast. „Je mi líto vaší ztráty,“ vzkázal Johnovi jeden z uživatelů. „Otec by neměl pohřbívat své dítě. Odpočívej v pokoji, Matthew. Byl jsi požehnaná duše,“ sdělil další z uživatelů. „Ještě si měl před sebou spoustu života a všem budeš opravdu chybět. Vždycky si mě rozesmál při sledování Přátel a teď mi lámeš srdce, byl jsi můj nejoblíbenější kamarád Chandler Bing. Odpočívej v pokoji,“ napsal jiný.

John Perry se v roce 1968 oženil se Suzanne Langfordovou, bývalou tiskovou tajemnicí kanadského premiéra Pierra Trudeaua. Ještě před narozením Matthewa se ale rozvedli, a tak se s Johnem setkával hlavně prostřednictvím televize. „To byl většinou způsob, jakým jsem viděl svého otce, když jsem byl malý,“ napsal herec ve svých pamětech.

Matthew Perry zemřel v sobotu ve věku 54 let. Údajně se měl utopit ve vířivce. K jeho domu v Los Angeles následně dorazili oba jeho rodiče.

Pozorným fanouškům neuniklo, že si John zahrál v jedné epizodě Přátel. Jde o osmnáctý díl čtvrté série s názvem Rachel a její večerní šaty. V této epizodě se John představil jako pohádkově bohatý otec Joshuy (Tay Donovanová), vášnivého přítele Rachel (Jennifer Anistonová), informuje web Daily Mail.

Tagy: