Dojemná slova matky zesnulého youtubera: Navždy zůstane se mnou. Jeho smrt si vyčítám

Ještě měsíc před smrtí se slavný 20letý slovenský youtuber Majo Seman léčil z dlouhodobé závislosti na drogách. Jen krátce poté, co fanouškům oznámil, že je už několik týdnů čistý, náhle zemřel. Desetitisíce fanoušků na sociálních sítích pak dojal emotivní vzkaz Semanovy matky, která o tragické události informovala.

„Majko už nenatočí žádné video. Dnes mi policie oznámila, že můj syn zemřel. Nejsou slova, která by vyjádřila bolest a smutek. Navždy bude se mnou. Ať odpočívá v pokoji a jeho duše najde to, co vždycky hledala. Nedokázala jsem ho zachránit. Mrzí mě to,“ napsala matka, která se často objevovala i v Majových videích.

Nebylo však tajemstvím, že 20letý Majo měl se svou matkou problémy. Už nějaký čas se léčil z dlouhodobé závislosti na drogách a nastoupil kvůli tomu i do léčebny, píše slovenský web Nový čas. Majo hlásal, že po tvrdších omamných látkách sáhl jen tehdy, když ho matka před několika lety vyhodila z domu.

Matka ale v květnovém videu řekla, že její syn z domu odešel vždy sám. Majo se podle svých slov ze závislosti dostal. Youtuberovi se podařilo vyhrabat ze dna a před týdnem se pochlubil, že bez návykových látek funguje měsíc. „Jen taková menší pozitivní zpráva, první měsíc bez drog mám dnešním dnem za sebou. Jsem tak šťastný, vše je na dobré cestě. Už to nebude dlouho trvat a budete mě mít zpět čistého a nezastavitelného,“ citoval youtubera Nový čas.

„Nevím, jak to zvládnu. Tak strašně si to vyčítám, tak strašně to bolí,“ napsala matka ve středu na synův instagramový účet. Právě na této sociální síti sledovalo populárního mladíka více než 60 tisíc lidí, na Youtube dokonce téměř 100 tisíc.

Tagy: