Dojemné shledání v přímém přenosu. Reportérka přerušila vstup, aby po střelbě objala syna

K velmi dojemné situaci došlo během incidentu u střední školy v americkém městě Denver, kde došlo ke střelbě. Reportérka Fox News Alicia Acunaová uprostřed živého vstupu objala svého syna, který se ze školy dostal živý a zdravý. Jeden ze studentů uvnitř budovy postřelil dva pracovníky poté, co u něj našli pistoli. Nezletilý podezřelý podle policie z místa činu utekl a je nebezpečný. Oběti byly hospitalizovány, jedna z nich ve vážném stavu.

„Reportérka Fox News Alicia Acunaová živě informovala o střelbě na střední škole East High School v Denveru. Svůj výstup přerušila, aby objala svého syna krátce poté, co bezpečně vyšel ze školy,“ informovala CNN na svém Instagramu. K tomu přiložila dojemné video.

„Moc se omlouvám. Jenom to dokončím. Jsi v pořádku? Je v pořádku. On (syn) byl ten, kdo mi řekl, co se tu stalo,“ vysvětlovala očividně dojatá reportérka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nezletilý mladík na škole v Denveru postřelil dva zaměstnance. Po činu se dal na útěk

Ke střelbě podle agentury AP došlo na škole East High School na východ od centra hlavního města státu Colorado. Dotyčný student, kterého starosta Michael Hancock popsal jako mladíka tmavé pleti, před incidentem procházel prohlídkou, která je součástí „bezpečnostního plánu“ školy. Po střelbě zřejmě utekl i se svou zbraní.

„Zjevně je ozbrojený a nebezpečný a ochotný zbraň použít,“ řekl Hancock, přičemž vzkázal obyvatelům, aby se měli na pozoru. Policejní velitel místní policie Ron Thomas uvedl, že vyšetřovatelé totožnost podezřelého znají, a vyjádřil přesvědčení, že bude dopaden.

Úřady ihned neidentifikovaly ani dvě postřelené osoby, nicméně potvrdily, že se jedná o administrativní pracovníky školy. Jeden z nich musel být okamžitě operován, stav druhého byl stabilizovaný, dodal Thomas.

Tagy: