Dominik Feri má zpátky své afro. Jděte se očkovat, vzkázal po měsících mlčení

Bývalý poslanec TOP 09 Dominik Feri se „probudil ze zimního spánku“. Na Instagramu po téměř dvou měsících sdílel fotku, kde je vidět, že má zpátky své afro. Sledující zároveň vyzval, aby se šli očkovat. „Pak přestanu votravovat,“ vzkázal.

„Huh, okolnosti už jsou patrně tak kromobyčejně debilní, že mě to probudilo ze zimního spánku,“ napsal Dominik Feri na Instagram. K příspěvku přiložil i svou fotku, jak je v přírodě a na hlavě má opět své pověstné afro.

Pro 24letého bývalého poslance byl jeho účes ikonický. Nejen, že byl ve Sněmovně jediný s podobným účesem, svými vlasy vévodil například i přebalu vlastní knihy Tak jsme lajkovali z roku 2019. Svůj instagramový profil, kde komunikoval především s mladší generací, navíc pojmenoval „choco_afro“.

Vizáž mladý politik změnil poté, co rezignoval na mandát poslance. Deník N a A2larm.cz zveřejnily svědectví několika žen, že je sexuálně obtěžoval. Poté se Feri vzdal postu poslance a vystoupil ze strany TOP 09.

Na Instagram fotku přidal téměř po dvou měsících. Lidi zároveň vyzval k vakcinaci. „Běžte se očkovat, pak přestanu votravovat (pravděpodobně),“ uvedl a odkázal na vládní web s opatřeními, který pomáhal založit.

Mladý politik byl přitom dříve na Instagramu velice aktivní. Má přes 942 tisíc sledujících a v prvních vlnách pandemie především mladým pomáhal vyznat se v protikoronavirových opatřeních vlády premiéra Andreje Babiše (ANO). A to pomocí legendárních černých vykřičníků na žlutém pozadí.

Výzvou k očkování reagoval na zhoršující se pandemii koronaviru v Česku. Poslední týden totiž přibývají rekordní počty nově nakažených, plní se i nemocnice a JIP. Podle odborníků očkování snižijue riziko nutnosti hospitalizace a smrti s covidem.

Tagy: