Drama na safari. Žirafa vytáhla z auta dvouletou holčičku, incident z USA zachytila kamera

Žirafa během safari pořádně vyděsila dvouletou holčičku a její rodiče

Žirafa vytáhla z auta dívku na safari

Velmi blízké setkání se žirafou má za sebou batole z Texasu. Během safari totiž hladové zvíře strčilo hlavu do auta, popadlo holčičku a zvedlo ji do výšky. Dítěti se i díky rychlé reakci matky nic nestalo. Podle jejího otce šlo o nehodu. Celý incident zachytila kamera.

Děsivý zážitek s dobrým koncem mají za sebou dvouletá Paisley Totenová a její rodiče. Při návštěvě texaského parku Fossil Rim 1. června si vyzkoušeli i jízdu autem bez střechy po safari a s tím spojené krmení zvířat, což pravidla parku za jistých okolností umožňují. Zábava se ale rychle proměnila v drama.

ČTĚTE TAKÉ: Záběry útoku zuřícího hrocha: Nemohli jsme mu uniknout, popsali drama na safari manželé

Jedna ze žiraf totiž strčila hlavu do auta, uchopila malou Paisley a v mžiku ji zvedla do výšky. „Zastavili jsme, abychom nakrmili žirafy. Otočil jsem se, abych se podíval ze zadního okénka. Viděl jsem, jak žirafa tak nějak hrabe kolem sebe, a pak ji prostě chytila a už jsem ji neviděl,“ popsal pro stanici KWXT Jason Toten, otec Paisley.

Z videa pořízeného z jiného vozu je patrné, že zvíře holčičku zase rychle pustilo. Podle Totena šlo o omyl žirafy. „Paisley držela tašku a žirafa chňapla po té tašce, ne po ní. Ale nakonec vzala i její tričko a zvedla ji,“ řekl.

Matka, která seděla ve voze s Paisley, holčičku chytila a nikomu se nakonec nic nestalo. I tak to byl pro celou rodinu hrůzný okamžik. „Zastavilo se mi srdce, úplně se mi sevřel žaludek, vyděsilo mě to,“ líčil své pocity Toten pro KWXT.

Malá Paisley nakonec z parku odjela nejen se zajímavým zážitkem, ale i malým bonusem. V místním obchodu se suvenýry totiž jako dárek dostala plyšovou žirafu. Podle jejího otce byl výlet i přes incident povedený a v budoucnu se rodina plánuje do Fossil Rim opět vrátit.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Žraloci rybářům sežrali úlovek, pak zaútočili na loď. To jsem ještě neviděl, žasl člen posádky

Tagy: