Rvačka rodičů na dětském fotbalovém zápase v Anglii. Musela zasáhnout policie, ukazují záběry

Britští policisté museli v neděli zasahovat na ligovém zápase dětí do deseti let, protože se rodiče malých fotbalistů začali na tribuně prát. Celou situaci zachytilo video. Ostatní matky a otcové následně vtrhli na hřiště a sprintovali přes něj k hloučku rváčů, napsal deník The Mirror. Děti to vyděsilo natolik, že je kluboví trenéři museli odvést pryč. Rozhodčí pak zápas přerušili.

Děsivé okamžiky prožily děti během nedělního ligového zápasu v anglickém městě Sutton Coldfield, když se část rodičů začala na tribuně prát. Pranice eskalovala natolik, že museli zasáhnout policisté, uvedl server The Mirror. Malé fotbalisty ve věku osm až 10 let to vyděsilo natolik, že je trenéři museli odvést pryč. Zápas se nakonec kvůli incidentu přerušil.

ČTĚTE TAKÉ: Vytrhané zuby i znetvořené rty. „Polský Fritzl“ měl na své oběti provádět kruté experimenty

Záběry, které obletěly internet, vyvolaly spoustu bouřlivých reakcí. Většina uživatelů si stojí za tím, že chování dospělých bylo ostudné. „Naprosto šokující a nechutné. Rodiče by se měli stydět,“ napsal jeden z nich. „Totální trapas a ubohost,“ rozhořčil se další.

Fotbalový klub Boldmere St. Michaels, na jehož hřišti k násilnostem došlo, vydal v souvislosti s videem prohlášení, v němž uvedl, že se incidentem zabývá. „Boldmere jako fotbalový klub bere tuto situaci velmi vážně a bylo zahájeno interní disciplinární vyšetřování,“ citoval klub web FAN Banter. Také dodal, že bude plně spolupracovat s policií a takové chování nebude tolerovat.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vzpomínky na oběti z Jaroslavle: Rachna kachna, šikula Marek a Vašíčkův Stanley Cup

Tagy: