Ostrá odveta Novotného: Lepší být zvířátko, než lízač zadku estébáka, vzkázal Havlíčkovi

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný ostře reagoval na urážlivá slova místopředsedy hnutí ANO Karla Havlíčka, který jej označil za „zvířátko s malým pinďourem“. „Lepší být zvířátko, než lízač zadku estébáka,“ vzkázal mu přes CNN Prima NEWS.

„Pavel Novotný je zvířátko – tupá hlava, velké břicho, malý pinďour,“ nebral si Havlíček servítky, když na sociální síti Instagram sděloval svůj názor na komunálního politika. „Když chlap mluví o malém pinďourovi, tak to vždycky zavání buzeranstvím, nebo buranstvím. Připadá mi zoufalé, že si na mě honí fame. On jediné, co zatím dokázal, bylo v řiťolezectví. V tom je výborný,“ komentoval jeho slova Novotný.

ČTĚTE TAKÉ: Dostál chce Novotného dotáhnout do vězení. Hulvátství není trestné, vzkazuje elitní právník

„Novotný je chudák, a to nejenom za to, co udělal v posledních dnech,“ podotkl dále Havlíček v souvislosti s výrokem Novotného o zdravotním stavu dcery hudebníka Felixe Slováčka. „Zemře mu dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci,“ napsal komunální politik na sociální síti X.

Za tento výrok se v minulosti Novotný omluvil. „Vyjádřil jsem se velmi nešťastně a mrzí mě to,“ sdělil pro CNN Prima NEWS.

Havlíčkovi vadí i fakt, že se s Novotným baví a fotí jiní politici. „Ať už je to premiér Petr Fiala (ODS), který se s ním směje na fotkách, ať už je to Danuše Nerudová (kandidátka do Evropského parlamentu za STAN, pozn. red.), která se ho zastává, nebo třeba Dana Drábová (předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost, pozn. red.), která spolupracuje se STAN,“ vyjmenoval Havlíček lidi, kteří podle jeho slov nesou „nemalou část viny za to, že tohle zvířátko se prezentuje v médiích tak, jak se prezentuje“.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Operace nebude podmínkou změny pohlaví, rozhodl Ústavní soud. Politici musí upravit zákon

Tagy: