Pavlová po boku prezidenta? Expertka nešetří chválou, rady nabízí i bývalá první dáma

Eva Pavlová si nyní bude muset zvyknout na velkou pozornost. Například s outfity ale zatím žádný problém neměla. A co se povinností a chování první dámy týče, nabídla jí pomoc i bývalá první dáma Dagmar Havlová.

O tom, jak moc role manželky prezidenta mění život, může vyprávět jen málokdo, například bývalá první dáma Dagmar Havlová ovšem ano. „Ona (Eva Pavlová) už je trochu zvyklá, že její manžel měl vysokou funkci, mně se ale život změnil naruby. Byla jsem uznávanou herečkou a v tom největším rozkvětu jsem zanechala svého povolání,“ popsala Havlová. Začátky prý nebyly jednoduché. „Nikde nebylo možné se dočíst, co má první dáma vykonávat a jak se má chovat, to ona bude mít vyřešeno,“ sdělila.

Pomáhalo jí prý to, že jako herečka má dobrý pozorovací talent. „Odkoukávala jsem a za pochodu se to učila. Nebyl ani žádný stylista, šaty jsem si navrhovala sama a švadlena mi je ušila,“ líčila Havlová. Prostřednictvím pořadu Showtime Pavlové vzkázala, že když bude potřebovat s něčím pomoct, může se na ni obrátit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Žena generála Pavla: Kalhoty u nás doma nosíme oba. Tank nám na zahradě neparkuje

Pavlová se nyní bude muset vypořádat s velkou pozorností nejen médií. „Tak na to si asi nezvyknu,“ uvedla v předvolební debatě CNN Prima NEWS s tím, že doufá, že po volbách zájem trochu opadne. Ráda si prý nechá poradit třeba se zvládáním trémy.

Co se ale týče vzhledu, není Pavlové co vytknout. Například v sobotu byla ve volebním štábu perfektně sladěná s manželem. Střih šatů, barvu a doplňky ocenili i odborníci. „Ta pudrová a růžová barva jí velice lichotila. Zároveň to skvěle doplnila broží od českého designéra, což evokuje její smysl po detail,“ popsala stylistka Nikola Marková.

Eva Pavlová už dříve prokázala, že jí sluší i sportovní styl. A na podporu muže neváhala obléknout ani flanelovou košili. „Manželka prezidenta by měla být ikonou. A ona, i za to krátké období, kdy jsme ji mohli pozorovat, ukázala, že to v sobě má,“ podotkla stylistka Marková.

Tagy: