Eva Perkausová odchází na mateřskou dovolenou. Od kolegů dostala krásnou květinu

Eva Perkasuová odchází na mateřskou dovolenou.

Dojemné rozloučení s Evou Perkausovou

Eva Hecko Perkausová moderovala v úterý naposledy před odchodem na mateřskou dovolenou Hlavní zprávy. Od redakce CNN Prima NEWS proto dostala velkou květinu, kterou jí předal kolega Petr Suchoň.

Se začátkem roku 2024 z televizních obrazovek na krátkou dobu zmizí moderátorka Eva Hecko Perkausová. Poslední Hlavní zprávy před avizovanou pauzou moderovala v úterý a kolega Petr Suchoň pro ni připravil překvapení.

„Za celou redakci ti přejeme hlavně zdravíčko, odpočiň si od nás a vrať se, až budeš chtít,“ řekl Suchoň a předal jí kytici. „Já jsem stará plačka, takže už musíš mluvit ty,“ dodal. „Já jsem taky plačka, ale doufám, že ne stará. Mockrát děkuju, jsem vděčná, že jsem součástí takového prima týmu,“ reagovala Perkausová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hlavně že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Bilancující typ není

V Hlavních zprávách ji dočasně nahradí moderátorka Partie Terezie Tománková. „Je mi ctí Evičku nahradit v Hlavních zprávách během doby, kdy porodí miminko a bude se o něj prvních pár týdnů starat,“ řekla Tománková. „Chtěla jsem říct to samé – je mi velkou ctí, že budu mít tak kvalitní a asi i nejlepší záskok, jaký mohl být. Terezko, děkuji ti mockrát a já se vrátím, až to zkrátka půjde,“ dodala Hecko Perkausová.

Tagy: