Francií otřásá brutální znásilnění a mučení. Žena bojuje o život, lékaře zranění šokovala

Francouzská policie (Ilustrační foto)

Francie: zmučená žena

Francii šokoval případ nesmírně brutálního znásilnění, který vyšetřuje policie ve městě Cherbourg-en-Cotentin v Normandii. Obětí je devětadvacetiletá žena, jež v současné chvíli bojuje o život, píše web deníku Bild.

Zločin se stal už začátkem srpna, ale úřady o něm informovaly až s desetidenním zpožděním. Žena uvedla, že se osmnáctiletý muž jménem Umar N. vloupal do jejího bytu v centru města 4. srpna brzo ráno, píše web deníku Bild.

ČTĚTE TAKÉ: Šokující verdikt soudu v Řezně: Pachatel znásilnění je na svobodě, oběť má trvalé trauma

Brutálně ji zmlátil a několikrát i znásilnil. V jednom případě dokonce použil násadu od koštěte. Lékaři ženě diagnostikovali perforaci tlustého střeva, tenkého střeva, poranění pobřišnice a bránice, pneumotorax (vniknutí vzduchu do pohrudniční dutiny, pozn. red), zlomeniny žeber, četné pohmožděniny a hrozil jí i septický šok.

Násilník po hrůzném činu utekl. Ženě se podařilo z posledních sil zavolat záchranku. Když ji dopravili do nemocnice, jejím stavem byli lékaři i zdravotníci šokováni. Francouzská média napsala, že o některé zdravotníky se dokonce starají psychologové.

Žena se v nemocnici podrobila několikahodinové operaci a lékaři ji uvedli do umělého spánku. Pohybuje se prý na hranici života a smrti. „Prožila neuvěřitelné utrpení, byla zmasakrována,“ uvedl zdroj blízký vyšetřování.

Týden po činu policie zadržela Umara N. Kriminalisty k němu dovedly otisky, které zanechal na dveřích bytu své oběti a další důkazy jako například lokace jeho mobilu. Zadržený čin nejprve popíral, při konfrontaci s důkazy ho „lakonicky“ přiznal. Prokuratura kvalifikovala jeho počínání jako znásilnění doprovázené mučením a barbarskými praktikami.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Francie se obává dalších násilností

Muž neprojevuje absolutně žádné emoce a žádné sympatie k ženě, píše web Euro.dayfr.com a zdůrazňuje závažnost zločinu: „Vyšetřovatelé jsou šokováni, nikdy neviděli tolik brutality a barbarství.“

Podle deníku La Manche byl Umar N. již pětkrát odsouzen za škody na majetku a násilné činy. Byl také vyšetřován za sexuální napadení a zřejmě napadl také svou 12letou sestru.

Tagy: