Princ Harry šokuje receptem na přátelství: Měli jsme s Williamem brát drogy společně

Princ Harry v rozhovoru pro Daily Telegraph hledal důvody rozpačitých vztahů se svým bratrem Williamem. Kritik královské rodiny se vyjádřil v tom smyslu, že kdyby spolu sourozenci brali psychedelické látky, možná by si pak lépe rozuměli. Princ Harry rozhovorem poutal na svou nedávno publikovanou knihu Náhradník (Spare).

Vždycky když už se zdá, že princ Harry vyčerpal zásobník třaskavých vyjádření na účet britské královské rodiny, objeví se další šrapnel. Harry nyní chodí do médií na rozhovory, aby poutal na svou knihu Náhradník, která se rekordně prodává. Naposledy poskytl interview pro britský Daily Telegraph.

Tam rozebíral mimo jiné své zkušenosti s drogami, které ve své publikaci odhalil. Harry v Náhradníkovi uvedl, že v minulosti bral psychedelické látky, marihuanu i kokain. Princ se pomocí těchto látek dle svých slov vypořádával se ztrátou matky, princezny Diany. Prý mu díky drogám došlo, že Diana pouze chtěla, aby byli jeho synové šťastní.

Harry uvedl, že kdyby bral princ William drogy s ním, citoval ho The Sun. Klíčem k přátelství měla být přírodní psychoaktivní látka ayawaska.

Čeho Harry lituje?

„Když máte dva bratry a jeden z nich si projde takovou zkušeností a ten druhý ne, tak to mezi vámi přirozeně vytvoří další bariéru. Což je velmi smutné,“ řekl princ Harry.

Podle něj by společné užívání drog nejenže zlepšilo sourozenecké vztahy, ale zároveň by pomohlo Williamovi po smrti matky.

„On to byl William, kdo jako první vůbec navrhl nějaký druh terapie. Přeju si, aby z toho mohl mít ten stejný užitek. Aby nevěřil tomu, čemu nemusí,“ prohlásil Harry, který má prý tolik materiálu na britskou královskou rodinu, že by mohl ihned napsat další knížku.

Jaké další peprné detaily ze svého života princ Harry světu odhalil, jsme shrnuli v článku ZDE.

Tagy: