Slavný Avenger poslal z nemocnice první fotku. Ostatní superhrdinové mu píší dojemné vzkazy

Tragicky mohla skončit nehoda oblíbeného amerického herce Jeremyho Rennera, kterého dobře znají zejména fanoušci filmů z dílny Marvel Studios. Při odklízení sněhu ho srazil vlastní pluh a v kritickém stavu byl převezen do nemocnice. Nyní se představitel Hawkeye ozval fanouškům a připojil i svou fotografii. Značně potlučený herec děkoval za podporu svým blízkým, kolegům a fanouškům. Brzké uzdravení a dojemné vzkazy mu zaslali mimo jiné i jeho parťáci ze série Avengers.

První vzkaz od děsivé nehody sdílel Renner ve středu na svém Instagramu. „Děkuji všem za milá slova. Jsem teď příliš rozhozený, abych mohl reagovat a psát, ale posílám vám všem lásku,“ připojil k fotografii z nemocničního lůžka oblíbený herec. Tato slova napsal dva dny po operaci, kterou podstoupil kvůli nehodě. Jeho stav byl po zákroku kritický, ale stabilizovaný.

S láskyplnými vzkazy a přáním brzkého uzdravení okamžitě přispěchali mimo jiné jeho herečtí kolegové. „Pokračuji v modlitbách tvým směrem, brácho,“ napsal herec Chris Pratt, představitel Star-Lorda ze série Strážci galaxie i Avengers. Přání připojili i další superhrdinové. „Rychlé uzdravení, kamaráde. Posílám ti lásku,“ uvedl herec a filmový Thor Chris Hemsworth.

„Jsi tvrdý jako hřebíky. Mám tě rád, kamaráde,“ napsal mu filmový Captain America Chris Evans. V brzké uzdravení doufají a slova podpory připojili také režiséři bratři Anthony a Joseph Russo, herec a moderátor Jimmy Fallon či režisér Taika Waititi, píše web Buzz Feed News.

Hrdinou i ve skutečném životě

K děsivé nehodě došlo v neděli na Nový rok, kdy herec odklízel sníh pluhem. Jak však uvedla Hillary Schieveová, starostka města Reno pro web Reno Gazzete Journal, ke zranění Rennera došlo ve chvíli, kdy se snažil pomoci uvízlému řidiči. Situaci ve Spojených státech totiž značně komplikovala sněhová bouře. Podle hlášení šerifa okresu Washoe Darina Balaama v oblasti napadly až tři metry sněhu.

Starostka doplnila, že herec patří k „neopěvovaným hrdinům skutečného života“. Aktivně prý podporuje například místní charitativní organizace. „Vždy zavolá a zeptá se, co potřebuji. Občas napíše, co podnikl a zařídil. Mnohdy daruje hračky pro děti, ale většinou byste se nedozvěděli, že něco takového udělal,“ zdůraznila Schieveová pro místní média.

Tagy: