Hvězdu seriálu HIMYM zatkli za brutální pobodání expřítelkyně z Hollywoodu. Z detailů mrazí

Herec Nick Pasqual byl ve středu obviněn z pokusu o vraždu. Ve čtvrtek 23. května měl totiž pobodat svou bývalou přítelkyni a filmovou maskérku Allie Shehornovou. Hollywoodská makeup artistka přežila jen zázrakem, její ex jí údajně zasadil více než dvacet bodných ran do krku, rukou a do břicha, informoval magazín People s odkazem na tiskovou zprávu losangeleské prokuratury. Herci v případě odsouzení hrozí až doživotí.

K brutálnímu útoku došlo ve čtvrtek 23. května večer v domě pětatřicetileté vizážistky v Sunlandu ve městě Los Angeles, připomněl magazín People. Zraněnou hollywoodskou maskérku na pokraji vykrvácení našla další den v půl páté ráno její náhradní matka Christine Whiteová.

ČTĚTE TAKÉ: Hororové běsnění v kině. Američan v blond paruce pobodal čtyři dívky. Hlasitě se při tom smál

Útočník se měl pokusit utéct, snažil se překročit americko-mexickou hranici ve státě Texas. Tam ho ale zatkla policie, která na něj vydala zatykač 24. května.

Losangeleský okresní prokurátor George Gascón ve středu 29. května v tiskové zprávě oznámil, že byl obviněn muž, který údajně několikrát bodl svou bývalou přítelkyni Allie Shehornovou. Ta byla po napadení, kdy jí expartner zasadil více než dvacet bodných ran do krku, břicha a rukou, hospitalizována s kritickými zraněními a absolvovala několik náročných operací. Aktuálně se zotavuje v nemocnici.

„Náš úřad, včetně úřadu pro služby obětem, jí vyjadřuje podporu a poskytuje prostředky na dlouhé a obtížné cestě k uzdravení z fyzického i emocionálního traumatu, který ji byl způsoben. Tento ohavný incident je jasnou připomínkou nebezpečí domácího násilí. Zajistíme, aby osoba odpovědná za tento ohavný čin byla za své činy hnána k odpovědnosti,“ uvedl Gascón.

Pobodal ji bývalý partner

Útočníkem byl podle tiskové zprávy herec Nick Pasqual, známý například z filmu Poor Paul nebo seriálu Jak jsem poznal vaši matku (HIMYM). S maskérkou se Pasqual seznámil na place při natáčení akčního sci-fi Rebel Moon. Shehornová měla nedávno podat na Pasquala soudní zákaz přiblížení.

Pasqual byl obviněn z pokusu o vraždu, vloupání do obydlí za přítomnosti osoby a z ublížení na zdraví. Herec podle prohlášení způsobil oběti těžkou újmu na zdraví za okolností zahrnujících domácí násilí.

V případě odsouzení podle obžaloby může být Pasqual odsouzen k doživotnímu trestu odnětí svobody. Policie v Los Angeles případ stále vyšetřuje. Datum obžaloby dosud nebylo stanoveno.

Když se o všem dozvěděli přátelé Shehornové, zorganizovali sbírku na GoFundMe na pokrytí nákladů na léčbu a také rekonvalescenci, která bude trvat měsíce. Maskérka nyní čeká, nakolik se jí vrátí hybnost rukou. Shehornová pracovala na projektech jako jsou remake Mean Girls, film Babylon či seriál Hidden Canyons.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: VIDEO: V Praze došlo k přepadení. Lupič vytáhl nůž a chtěl po muži peníze a mobil

Tagy: