Herečka Regina Rázlová je v nemocnici. Měla mít problémy i s mluvením

Oblíbená herečka Regina Rázlová byla hospitalizována v pražské Nemocnici Na Homolce kvůli závažnému zápalu plic. Přerušit musela veškeré pracovní závazky, včetně účasti v divadelním představení v Divadle na Vinohradech, informoval deník Aha!.

„Regina má těžký zápal plic,“ potvrdil deníku Aha! zdroj z jejího okolí. Domácí léčba tentokrát nestačila a herečce se začalo tak špatně dýchat, že musela být v polovině září převezena do nemocnice. „Už několik týdnů je v Nemocnici Na Homolce na jednotce intenzivní péče,“ doplnil zdroj s tím, že herečce se mělo i špatně mluvit.

ČTĚTE TAKÉ: Lidi reagovali, jako bych prošla změnou pohlaví, říká Rolins o své plastice. Překvapily ji vzkazy žen

Teď už by na tom Rázlová měla být snad lépe a mohli by ji brzy pustit na normální pokoj či do domácího ošetřování. Rekonvalescence v některých případech však trvá i několik týdnů, jak poznamenává web EUC. Herečka kvůli pobytu v nemocnici musela také překopat svůj pracovní diář a zrušit veškerá říjnová představení v Divadle na Vinohradech.

Zápal plic není pro Rázlovou žádnou novinkou, v minulosti ho prodělala již několikrát. V roce 2015 dokonce musela opustit svou hereckou školu kvůli dvěma závažným zápalům plic.

O dva roky později ji navíc postihla plicní embolie, která ohrozila její život. „Strašně dlouho mě trápil zápal plic, kvůli kterému jsem se cítila velmi unavená. Když se mi hodně přitížilo, šla jsem na vyšetření. Zjistili mi embolii a okamžitě zakázali se byť jen pohnout!“ vzpomínala dříve Rázlová na tyto těžké momenty​.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Je to lepší než předtím. Každý se ptá, zda pípám, žertuje Mirai po operaci čelisti

Tagy:
zdraví nemocnice herec celebrity zápal plic Regina Rázlová Nemocnice Na Homolce Aha! Showtime nemoci a zdravotní potíže společenská rubrika