Hledá se za zločiny proti státní hymně. Zpěvačka rozzlobila národ zpackaným vystoupením

Anglie vstoupila do kvalifikace na fotbalové mistrovství Evropy vítězně. Ale ještě před začátkem zápasu s Itálií zažila blamáž. Fanoušci Albionu se zlobí na zpěvačku Ellynoru, která měla na starost hymny obou zemí. Její ztvárnění britské písně God Save The King mělo k dokonalosti daleko, což šlo usoudit i podle úšklebků a podivu samotných hráčů.

Oblíbená sanmarinská umělkyně se v rozhovoru pro Daily Mail rozplakala, když se omlouvala za nepovedené vystoupení na stadionu v Neapoli, kde anglická a italská reprezentace vykoply kvalifikační cestu na Euro 2024.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivě přesné Mourinhovo proroctví. Anglickému klenotu předpověděl pád bez konce

Ke zpackání Brity milované písně God Save The King – Bůh ochraňuj krále – vedl prohraný boj s technikou. Ellynora vynechala úvodní tón a následně zpanikařila. Zdálo se, že dokonce zapomněla slova a trapas byl na světě. Lidé pak zpěvačku nešetřili.

„Hledá se za zločiny proti národní hymně,“ stálo v jednom z nejvirálnějších příspěvků reagujících na neapolskou událost. Jiný hovořil o nejhorším provedení hymny vůbec.

Jaký byl tedy konkrétní důvod excesu? Ellynoře se zastavila hudba ve sluchátku a poté začala hrát se zpožděním, takže neměla zvuk synchronizovaný. „Chci se omluvit všem fanouškům, kteří byli na stadionu nebo zápas sledovali v televizi. Cítím ponížení za to, co se stalo. Ale chci, aby lidé věděli, že jsem nechtěla být neuctivá,“ vzkázala.

Dále uvedla, že je kvůli nešťastné události naštvaná, protože usilovala o to, aby byl její výkon bezchybný. Cítila se velmi poctěna, protože je známá coby popová zpěvačka, které se běžně podobných ceremoniálních vystoupení nedostává.

„Hymnu jsem dvakrát nacvičovala den před zápasem, pak ještě třikrát ten večer. Ale když došlo na ostrou akci, najednou se objevil problém se sluchátkem,“ dodala.

Pro anglické fanoušky ale bylo nejdůležitější, že neselhali jejich reprezentanti. Výběr Garetha Southgatea porazil úřadující evropské šampiony 2:1, ačkoliv závěr zápasu dohrával po vyloučení obránce Shawa v deseti.

Tagy:
Anglie Itálie sluchátka zpěvačka fotbal Daily Mail sport kvalifikace anglická fotbalová reprezentace italská fotbalová reprezentace Mistrovství Evropy ve fotbale národní hymna SSC Napoli Ellynora Euro 2024