Neuvěřitelný zážitek na MS. Fanoušci hledali pivo, skončili v paláci plném lvů a opic

Jak už bylo mnohokrát popsáno, sehnat pivo v Kataru není ani během fotbalového mistrovství světa žádná hračka. Tento problém tížil i dva žíznivé anglické fanoušky. Jejich výprava za zlatavým mokem skončila velmi překvapivě – návštěvou honosného domu jednoho ze šejků.

Nenašli pivo, což je ale nakonec tolik nemrzelo, protože zažili něco, co by se jim při posezení v běžné evropské hospodě nemohlo přihodit. Dva příznivci Albionu – Alex a John – se během svého pátrání poháněném žízní dali do řeči se dvěma místními muži jménem Nawaf a Abdul Aziz. Ti Angličanům řekli, ať jdou k nim domů, přičemž jeden z nich tvrdil, že je synem šejka.

Ukázalo se, že Katařané neblafovali. Fanoušci reprezentace, které se přezdívá „tři lvi“, skončili v luxusním paláci, kde našli mimo jiné reálné lvy. K tomu i opice nebo exotické ptáky.

„Velmi vřele nás přivítali, podívali jsme se kolem sebe a zkrátka to nemohlo být lepší. Byla to pecka,“ líčili poutavě v rozhovoru pro britský talkSPORT. Ihned se objevily kritické hlasy, že takovouto interesantní historku si může vymyslet každý.

Ale dvojice ihned dodala důkazy v podobě videí z nezapomenutelného večera. A nakonec dostala i několik vytoužených piv zdarma.

Tagy:
Anglie pivo opice palác fotbal Katar sport lvi fanoušci Mistrovství světa v Kataru 2022 anglická fotbalová reprezentace pivo Abdul Aziz