Hodonínská nemocnice přišla o oblíbeného primáře. Kopecký zemřel v pouhých 64 letech

Frajer, který zářil optimismem. Tak vzpomínají na primáře oddělení gynekologie Michala Kopeckého jeho kolegové, pacienti i rodina. Oblíbený lékař z hodonínské Nemocnice TGM zemřel v sobotu po krátké, ale vážné nemoci.

„Byl to vynikající lékař a člověk, kterého jsem znala od svých šestnácti let. Nikdy nezapomenu na jeho optimismus a humor, který měl,“ reagovala na smutnou zprávu, kterou zveřejnila nemocnice na sociálních sítích, jedna z pacientek.

„Upřímnou soustrast. Byl skvělý bourák. Empatický, milý, vstřícný. Odborník na svém místě. Vždycky měl vlídné a uklidňující slovo,“ doplnila další. Pod příspěvkem se objevily desítky reakcí.

Lékař a primář oddělení gynekologie Michal Kopecký zemřel ve svých 64 letech po vážné nemoci. Zprávu o úmrtí zveřejnila nemocnice na facebookovém profilu.

„Zasáhlo to nejen nás, jeho kolegy z Nemocnice TGM Hodonín, ale také vás, pacientky, které mu v komentářích děkujete za záchranu života vašeho či vašeho dítěte při porodu, vděčíte za dobře provedenou operaci, za své zdraví či zdraví někoho z vaší rodiny,“ uvedla nemocnice.

Jeho brzký odchod nikdo nečekal

I jeho kolegové o něm mluví jako o skvělém lékaři, ale i jako člověku, který miloval svoji práci. V nemocnici působil od 90. let. „Takto si jej budeme pamatovat, byl frajer,“ dodávají kolegové.

Jeho odchod byl nečekaný. „Lidský, empatický odborník gynekolog, který dokázal poradit a pomoci celé generaci žen na Hodonínsku. Zákeřná nemoc předčasně ukončila jeho dobré dílo, Nemocnice TGM Hodonín v něm ztrácí vynikajícího lékaře a kamaráda,“ uvedl ředitel Nemocnice TGM Hodonín Antonín Tesařík na facebookovém profilu.

Podle jeho rodiny se poslední rozloučení s ním bude konat v pátek 25. června od 14 hodin ve smuteční síni v Hodoníně.

Tagy: