Hokejisté musí být srdcaři, má jasno Vondráčková. K čemu kdysi přesvědčovala Plekance?

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková ve studiu CNN Prima NEWS.

Co Čech, to trenér! (529)

Zpěvačka Lucie Vondráčková prožila po boku hokejisty Tomáše Plekance několik let v kanadském Montrealu, kde měl její bývalý manžel angažmá. Chodila téměř na všechny zápasy a když se Plekanec rozhodoval, zda pojede reprezentovat Česko na mistrovství, byla u toho. „Často jsem ho musela přemlouvat,“ přiznala ve vysílání CNN Prima NEWS Vondráčková.

„Chodila jsem téměř na všechny zápasy. Pamatuji si, když se Tomáš rozhodoval, jestli jet reprezentovat Česko... Hokejisté jsou nesmírně vytížení a mají tolik zápasů, že se doma skoro nepohybují. Ještě když hrají play off, jsou úplně vyšťavení. Takže to rozhodování, jestli pojedou nebo ne, je o srdci. Musí to být srdcaři,“ řekla Vondráčková s tím, že vždycky byla ráda, když její partner zamířil na mistrovství světa. „Tomáše jsem často přemlouvala, aby jel,“ přiznala.

Národní hokejový tým se po semifinálové prohře s Kanadou 1:6 pokusí vybojovat bronz proti USA. Ačkoliv Vondráčková prožila několik let za oceánem, když sleduje hokej, vždy fandí Česku. „Můj domov je tady,“ dodala zpěvačka.

Nedělní zápas odstartoval ve 14:20, o pět hodin později začne finále turnaje mezi domácím Finskem a obhájcem titulu Kanadou.

Vondráčková s Plekancem byli svoji od roku 2011 a většinu času prožili v kanadském Montrealu, kde měl známý hokejista angažmá. Na světě přivítali dva syny – Matyáše a Adama. Před čtyřmi lety slavný pár na sociálních sítích oznámil, že se rozchází. Oficiálně se ale rozvedli až rok poté. Manželé si dlouho nemohli přijít na jméno, spory vedli také kvůli manželskému vyrovnání. Později ale vyhlásili příměří a válečnou sekeru zakopali.

Vondráčková je teď single. Plekanec tvoří pár s bývalou tenisovou šampionkou Lucií Šafářovou, se kterou má dvě děti. „Čas je skutečně mocný… Ale už bych se k tomu nevracela. Máme dobré vztahy a nakonec se vše vyřešilo. To, čeho jsem se bála nejvíc, že to ovlivní naše kluky, jsme vybalancovali. Je to pro mě taková Pandořina skříňka, kterou jsem zavřela a nazdar,“ řekla.

Tagy: