Hrůzný silvestr v Karlových Varech. Afghánec měl pobodat ženu a znásilnit 18letou dívku

Nádraží v Karlových Varech

Děsivý Silvestr v Karlových Varech. Afghánec zaútočil na ženu, další znásilniil

Kriminalisté z Karlových Varů řeší po silvestrovské noci dva násilné trestné činy. Afghánec měl pobodat ženu do hrudníku a břicha. Poté údajně zaútočil na 18letou dívku a znásilnil ji. Více podrobností zatím policie nesdělila.

Karlovarští policisté mají za sebou pernou silvestrovskou noc. Na tísňovou linku přijali 196 oznámení, ve srovnání s posledními silvestrovskými oslavami zhruba o 70 více.

„Nejzávažnější oznámení bylo přijato krátce po třetí hodině ranní. V Karlových Varech došlo k násilnému trestnému činu, při kterém utrpěla jedna osoba vážná zranění. Podezřelý muž byl policisty během několika desítek minut zadržen. Kriminalisté se nyní celým případem intenzivně zabývají,“ uvedl na webu policie mluvčí Jakub Kopřiva.

Jak zmíněný případ, tak následné údajné znásilnění má mít na svědomí stejný pachatel. Redakci Krimi zpráv se podařilo zjistit, že má jít o 20letého Afgánce, který do Česka přijel z Německa.

Oba činy se měly odehrát nedaleko karlovarského nádraží. Bližší informace ale policie zatím s ohledem na probíhající vyšetřování nezveřejnila. Pobodaná žena skončila v nemocnici.

Tagy: