Muž se zhroutil, když ho vykázali z letadla. Chtějí řídit můj život, křičel

video Tiktok

Muže vykopli z letadla a nazvali teroristou

„Vykopli mě z letadla, nazvali teroristou a chtějí řídit můj život,“ pokřikoval rozhořčeně statný muž na letišti v americkém městě Charlotte. Emotivní scénu natáčeli přihlížející cestující na mobil a ihned sdíleli na sociálních sítích. Video se rychle začalo sdílet a nabralo miliony zhlédnutí.

Video ukazuje rozrušeného muže na letišti v Severní Karolíně. „Miluji každého z vás, ale přesně tohle nám dělají!“ křičí na spolucestující v odletové hale. Mezi vzlyky pak pokračuje: „Přesně tohle, vykopli mě z letadla, nazvali teroristou a chtějí řídit můj život!“

Emotivní výbuch se pak pokouší zastavit žena v červeném kabátě, která se muže snaží uklidnit. Třeba i tím, že ji samotnou z letadla vyhodili už dříve, upozorňuje americký web New York Post. Podle autorky videa si muž nejspíš odmítl nasadit roušku, proto ho personál vykázal z paluby.

Někteří uživatelé sociálních sítí Twitter a TikTok, kde se záběry rychle rozšířily, ale poukázali na možnost, že muže nenechali odletět kvůli účasti na nepokojích v Kapitolu.

Autorka videa následně připustila, že šlo pouze o její domněnku. Avšak zdůraznila, že video nenatočila na letišti ve Washingtonu, ale právě v Charlotte. To poté potvrdil i zdroj z letecké společnosti.

Tagy: